Pressroom EETC Vakantietreinen B.V.

Euro-Express op Winteropening in Zoetermeer

2 en 3 oktober in SnowWorld

Delft, 29 September 2010 /EZPress/ - Op 2 en 3 oktober zal in SnowWorld in Zoetermeer traditioneel de Winteropening worden gehouden. Ook Euro-Express Treincharter (EETC) zal aanwezig zijn met informatie over de wintertreinen en met een leuke boekingsactie.

Short break
Komende winter rijden de Alpen Expres en De Ski-Trein van EETC weer wekelijks naar ruim 87 bestemmingen in Oostenrijk en Italië om honderden wintersporters naar hun favoriete vakantiebestemming te vervoeren.

Dit seizoen is het voor het eerst ook mogelijk om een korte ski-vakantie met de wintertreinen te reserveren. De Alpen Expres Short Break rijdt gedurende het seizoen op een aantal vastgestelde data op woensdagavond naar Oostenrijk en keert op zondagmorgen weer terug op station Utrecht. Dit betekent drie volle dagen skiën.

Tijdens de Winteropening in Zoetermeer zijn medewerkers van EETC aanwezig om reisvragen te beantwoorden en informatie te verstrekken. Wie tijdens de twee beursdagen op de EETC-stand een reis per Alpen Expres of De Ski-Trein reserveert, kan rekenen op een aantrekkelijke beurskorting.

Meer informatie: www.alpenexpres.nl, www.skitrein.nl

//Einde bericht

Bron: Euro-Express Treincharter B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: