Pressroom Dealerdirect BV

Auto verkopen site ikwilvanmijnautoaf.nl op STER

Autobemiddeling site breekt landelijk door

Hilversum, 20 September 2010 /EZPress/ - Het verkopen van auto's via internet begint nu echt een vlucht te nemen. Waar particuliere auto eigenaren voorheen op een advertentie op algemene advertentiesites zoals Marktplaats en Speurders waren aangewezen, is er nu een ommezwaai merkbaar richting online bemiddeling bij de verkoop van auto's.

Marktleider qua autobemiddeling sites is de auto verkopen website www.ikwilvanmijnautoaf.nl. Deze autobemiddeling site is nu ook nadrukkelijk aanwezig in de landelijke media. Recent waren de tv commercials nog te zien op TV Veronica en ze worden nu ook via de STER uitgezonden op de Publieke Omroep.

Auto verkopen op tv
Dat de markt voor online autobemiddeling volwassen begint te worden blijkt onder andere uit het feit dat de overstap is gemaakt naar reclame op landelijke media zoals radio en televisie. Dat de service bij autodealers in een behoefte voorziet blijkt wel uit het feit dat inmiddels een op de vier autobedrijven in Nederland is aangesloten bij deze website. Aan de kant van de consumenten is de dienst ook populair, al meer dan 300.000 taxatieverzoeken zijn verwerkt sinds de oprichting in juli 2007.

Online auto verkopen bemiddeling
Hoe werkt deze online autobemiddeling precies? Op de auto verkopen website www.ikwilvanmijnautoaf.nl kunnen consumenten hun auto eenvoudig aanmelden, waarna ze binnen 24 tot 48 uur per e-mail gratis en vrijblijvend een bod op hun auto ontvangen van een erkende autodealer.

Snel auto verkopen
Nadat men het bod heeft ontvangen kan men de auto direct verkopen door op de 'auto verkopen' knop in de e-mail te klikken of kan men telefonisch contact opnemen met de klantenservice. Deze is ook op zaterdag en elke werkdag zelfs elke avond tot negen uur bereikbaar. De klantenservice kan namens de consument onderhandelen om een nog betere verkoop prijs voor de auto te realiseren.

Gratis auto verkopen
Uniek is dat de dienstverlening voor de consument geheel gratis is. Men kan dus gratis de auto verkopen terwijl voor een advertentie op bijvoorbeeld de betaalde rubrieken van www.Marktplaats.nl al snel € 25,- betaald moet worden. De aangesloten autobedrijven betalen abonnementskosten om mee te mogen bieden, hier wordt de dienstverlening uit bekostigd.

Meer informatie over autoinkoop sites? www.AutoVerkopenTips.nl !





EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: