Pressroom Dealerdirect BV

Gratis ikwilvanmijnautoaf.nl ringtone via Nakko.com

de radio commercial van auto verkopen website ikwilvanmijnautoaf.nl is hot als gratis ringtone

Enschede, 17 September 2010 /EZPress/ - Enkele minuten nadat de www.ikwilvanmijnautoaf.nl tv commercial voor het eerst was uitgezonden op televisie waren de eerste reacties op Twitter al te lezen.

De nieuwe commercial, en dan met name de muziek die erbij gebruikt is, blijft echt hangen. Vanaf diverse kanten kwam dan ook de vraag of die muziek uit de commercial ook te downloaden was.

Twitter
Op www.Twitter.com/autoverkopen vlogen berichten als: "Die muziek kan echt NIET." idd wat irritant. maar het blijft hangen! helaas' voorbij. Daarom is nu besloten de muziek ook als ringtone voor de mobiele telefoons aan te bieden. Vanaf 17 september is de ringtone gratis te downloaden vanaf de autoinkoop site.

Succes auto verkopen ikwilvanmijnautoaf.nl commercial
Aan het woord de heer Stevens van de auto verkopen website www.ikwilvanmijnautoaf.nl: 'We waren echt overdonderd door de reactie op onze tv commercial. Dat heeft ons doen besluiten dezelfde muziek ook als radiocommercial te gaan gebruiken en hem nu ook als ringtone beschikbaar te maken. Door het succes van deze reclame hebben we tienduizenden bezoekers extra op de auto verkopen site www.ikwilvanmijnautoaf.nl gekregen. Dat hadden we vooraf nooit zo in durven schatten.'

Nakko.com
Via de link op www.ikwilvanmijnautoaf.nl kan gratis de MP3 worden gedownload. Via de gratis ringtone download site www.Nakko.com kun je hem ook via een SMS laten toezenden en kun je hem makkelijk via iTunes op je iPhone zetten.

De populaire tv commercial:

Meer informatie over verschillende autoinkoop sites waar je een auto kunt verkopen is te vinden op www.AutoVerkopenTips.nl.




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: