Pressroom Dealerdirect BV

Auto verkoop site ikwilvanmijnautoaf.nl op radio

Nieuwe serie radio commercials op nationale radio

Enschede, 14 September 2010 /EZPress/ - Na het succes van de tv commercials van de autoinkoop site ikwilvanmijnautoaf.nl is er nu ook gekozen voor radio spots. Via tientallen radiostations is in heel Nederland de ikwilvanmijnautoaf.nl reclame te horen.

Steeds vaker weten de consumenten de weg te vinden naar de website die een heel nieuwe manier van auto verkopen presenteert. Niet alleen de tv en radiocommercials dragen daar aan bij, ook steeds meer gebruikers attenderen vrienden en familie op het gemak waarmee dit systeem werkt.

Ervaringen ikwilvanmijnautoaf.nl
Aan het woord de heer Stevens: 'We doen regelmatig onderzoek naar de herkomst van de gebruikers en het blijkt dat eens steeds groter deel door bekenden naar ons toe is gestuurd. Voor ons is dat het bewijs dat onze dienstverlening aan het verwachtingsniveau van onze gebruikers voldoet. Je stuurt alleen maar kennissen door als je zelf positieve ervaringen hebt opgedaan met de autoinkoop site www.ikwilvanmijnautoaf.nl.'

Werkwijze auto verkopen
Deze website werkt heel anders dan de advertentie sites die we tot nu toe gewend waren. De nadelen, zoals de publicatie van privégegevens op internet, niet weten wie de koper is en de lange tijd die het vaak kost om een auto te verkopen, worden perfect opgevangen door deze werkwijze.

Anoniem auto verkopen
Op www.ikwilvanmijnautoaf.nl kan men de auto eenvoudig aanmelden waarna men binnen 24 tot 48 uur gratis en vrijblijvend een bod ontvangt van een officieel autobedrijf. De auto verkopen kan daarna met een druk op de knop, www.ikwilvanmijnautoaf.nl onderhandelen namens de consument met de autodealer om de beste deal eruit te halen.

Arrow Jazz FM, RadioNL en Hot Radio
De radiocommercials worden op tientallen radio zenders ingezet. De stations variëren van jazz tot Nederlandstalig en van de jonge tot de oude doelgroep. Nogmaals de heer Stevens: 'We merken dat de gebruikers van ons systeem uit alle lagen van de bevolking komen. Van bedrijfsdirecteur die het zakelijk wagenpark wat in wil perken na het vertrek van een vertegenwoordiger tot een student die in geldnood zit. Daarom hebben we ook breed ingezet met de selectie van radiostations.'


Meer informatie over verschillende autoinkoop site waar je een auto kunt verkopen is te vinden op www.AutoVerkopenTips.nl.




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: