Pressroom Dealerdirect BV

Auto verkopen omdat borsten maatje te groot zijn

Britse vrouw koopt eerst auto en kijkt daarna of ze erin past

Amsterdam, 14 September 2010 /EZPress/ - Je kunt veel redenen hebben om je auto te verkopen. Sommige mensen verkopen hun auto omdat ze korting willen hebben op een nieuwe auto en niets in willen ruilen. Andere mensen verkopen hun auto omdat ze een auto van de zaak krijgen. Rebecca (37 jaar) had een andere reden om haar auto te verkopen, haar borsten waren te groot voor de Daihatsu Copen cabrio.

De slimme Rebecca Kelly uit Wales was zo verstandig een auto te bestellen zonder eerst een proefritje te maken of er zelfs maar in te gaan zitten. Bij de aflevering ging het mis, de gordel van de cabrio paste niet om haar flinke voorgevel. Tijd om iets te veranderen dus, volgens het kwaliteitsblad The Sun - www.thesun.co.uk . `Ik was niet ontevreden met mijzelf, maar toen het stuur van mijn auto zich in mijn vet begroef, besloot ik er iets aan te doen. Ik had jaren gespaard om die cabrio auto te kopen, geen denken aan dat ik de auto zou verkopen.`

Flink dieet
In anderhalf jaar heeft ze door minder te eten en flink te sporten haar gewicht weten aan te passen van 130 kilo naar 70 kilo. Nu past ze wel in de dwerg cabrio. Voor hetzelfde geld een wat grotere cabrio kopen, een Jeep Wrangler of zo, was waarschijnlijk een snellere oplossing geweest. Maar dit lijkt wel de gezondere oplossing.

Auto verkopen
Het blijkt vaker voor te komen dat mensen een auto verkopen die ze later toch niet al te best uitkomt. Aan het woord de heer Stevens van de autoinkoop site, waar veel particulieren hun auto verkopen, www.ikwilvanmijnautoaf.nl: `We merken dat flink veel mensen erg jonge auto`s te koop aanbieden bij ikwilvanmijnautoaf.nl. Vaak komt het doordat ze bijvoorbeeld een auto hebben gewonnen of ze onverwacht een auto van de zaak kregen.

Auto snel verkocht
De reden om de jonge auto te verkopen is vaak ook minder leuk, nogmaals de heer Stevens: `Helaas komt het ook vaak voor dat een auto door nabestaanden wordt aangeboden. Recent hadden we ook een triest geval dat mij ook raakte. Een familie had een aangepaste Volkswagen Transporter T5 besteld met onder andere een hydraulische lift, zodat een dochter met een spierziekte ook mee kon op familiebezoek. Ze kwam helaas te overlijden enkele dagen nadat de nieuwe auto was geleverd. Gelukkig hebben wij het voor de familie snel weten op te lossen`.

Meer redenen om de auto snel te verkopen verkopen zijn te vinden op www.AutoVerkopenTips.nl.




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: