Pressroom Dealerdirect BV

Consumenten dumpen Renault Scenic na remprobleem

Handrem Renault Scenic activeert vanzelf

Amsterdam, 05 Augustus 2010 /EZPress/ - De autoinkoop website www.ikwilvanmijnautoaf.nl ziet de laatste 24 uur een enorme toename in het aantal door particulieren aangeboden gebruikte Renault Scenic modellen. Ten opzichte van het gemiddeld aantal aangeboden Scenics is het aantal Renault Scenics dat te koop werd aangeboden op de website zelfs met 300% gestegen.

Er zijn momenteel grote problemen met de parkeerrem cq handrem van de Renault Scenic II. Doordat er, zoals gebruikelijk in de zomerperiode, weinig nieuws is duikt de pers op dit probleem en wordt er massaal over geschreven in kranten. En niet zonder gevolgen. Particuliere Renault Scenic bezitters grijpen, gezien de ontwikkelingen op een landelijke gebruikte autoinkoop site, dit voorval aan om snel van hun Scenic af te komen.

Renault verkopen

De autoinkoopwebsite www.ikwilvanmijnautoaf.nl heeft momenteel tientallen gebruikte Renault Scenics in de aanbieding. Terwijl dit er normaal een stuk of vijf zijn. De belangstelling voor het verkopen van de Renault Scenic is zelfs zo erg gegroeid dat er speciale websites voor open zijn gesteld www.ikwilvanmijnautoaf.nl/Renault/Scenic en www.ikwilvanmijnRENAULTaf.nl.

Autoinkoop

Aan het woord ikwilvanmijnautoaf.nl/autoverkopen oprichter Vincent Stevens: 'We merken dat veel mensen de onduidelijkheid over de technische staat van een model aangrijpen om de auto versneld te verkopen. Onzekerheid over de toekomstige restwaarde en twijfels over de techniek doen veel mensen besluiten nu hun auto te verkopen.'.

ikwilvanmijnautoaf.nl ervaring

Vaak leidt aandacht van de pers voor toename van het aantal aangeboden modellen. Nogmaals aan het woord de heer Stevens: `We hebben al langer ervaring met de verkoop van auto`s via ikwilvanmijnautoaf.nl en zien ook de invloed van de pers. We zagen vergelijkbare toename in het aanbod van bijvoorbeeld gebruikte Toyota`s toen de problemen met het gaspedaal speelden. Ook onzekerheid over de toekomst van Saab zorgde vorig jaar in een enorme toename van het aantal aangeboden gebruikte Saab modellen.`

Veel vraag naar gebruikte auto's

Met de belangstelling voor deze gebruikte auto's zit volgens de heer Stevens wel goed: 'Ook voor deze auto's hebben wij snel een professionele koper. De kopers op de website, die altijd erkende autobedrijven zijn, kijken met wat minder emotie naar de ontwikkelingen rond dit merk'. Voor de meeste Renault Senics wordt dan ook binnen 48 uur een koper gevonden.

Voor meer tips over de verschillende aangeboden gebruikte auto`s kijk je op www.autoverkopentips.nl.




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: