Pressroom EETC Vakantietreinen B.V.

AutoSlaap Trein naar Côte d'Azur succes

Laatste weekeinden aangeboden met flinke kortingen

Delft, 27 Juli 2010 /EZPress/ - Honderden reizigers maken wekelijks gebruik van de AutoSlaap Treinen naar de Côte d'Azur. De laatste plaatsen in de laatste weekeinden van het zomerseizoen biedt Euro-Express Treincharter met aantrekkelijke kortingen aan voor snelle beslissers.

Enkele reizen terug naar Nederland
Na een relaxte vakantie is niets vervelender dan met de auto op één van de zwarte zaterdagen terug te moeten reizen naar Nederland. Ook hiervoor heeft de AutoSlaap Trein de reismogelijkheden aantrekkelijker gemaakt voor de uitgeruste reiziger. Op 31 juli en 7 augustus zijn er mogelijkheden om vanuit Fréjus naar 's-Hertogenbosch terug mee terug te rijden met de AutoSlaap Trein. Ook vanuit Avignon kan er nog meegereisd worden op 2 en 9 augustus.

Enkele reis met korting
Daarnaast kunnen reizigers op 30 juli en 6 augustus kiezen voor een aantrekkelijke mogelijkheid om in een privé coupé met de auto alsnog te reserveren naar Fréjus in de Côte d'Azur. Dit zijn tevens de laatste twee weekenden waarop de trein naar Fréjus rijdt. Ook is er de mogelijkheid om op 1 en 8 augustus met aantrekkelijke kortingen naar Avignon te reizen. 'De allerlaatste plaatsen in onze AutoSlaap Trein kunnen we gelukkig heel gunstig aanbieden aan vakantiegangers', aldus Kim Steijling van EETC.

Voor meer informatie: www.autoslaaptrein.nl

//Einde bericht

Bron: Euro Express Treincharter

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: