Pressroom Dealerdirect BV

ikwilvanmijnautoaf.nl filmpje meer dan 10000 keer bekeken

Inzet social media groot succes voor autoinkoop site

Enschede, 21 Juli 2010 /EZPress/ - Meer dan 10.000 YouTube bezoekers hebben het instructie filmpje van de autoinkoop site ikwilvanmijnautoaf.nl bekeken.

Deze week heeft de 10.000e bezoeker het filmpje van de auto inkoopsite ikwilvanmijnautoaf.nl op YouTube bekeken. Om het bereik via social media van de website te vergoten en ervaring op te doen met YouTube heeft www.ikwilvanmijnautoaf.nl deze film in januari van dit jaar laten maken en online gezet.

Deze film wordt op de homepage van www.ikwilvanmijnautoaf.nl getoond maar is ook in verschillende publicaties toegevoegd. Vincent Stevens van de autoinkoop site ikwilvanmijnautoaf.nl: `Deze manier van je dienstverlening uitleggen was helemaal nieuw voor ons. We hebben de productie samen met een professionele partij opgezet en zijn blij dat het ook echt aanslaat. We zijn momenteel druk aan het kijken hoe we naast YouTube en Twitter ook andere communicatiekanalen kunnen inzetten om onze dienstverlening onder de aandacht van de doelgroep te brengen.`

Acteur Alain
Ook voor acteur Alain was het maken en het succes van deze film een hele ervaring: 'Normaal gesproken ben ik een van de verkoopmedewerkers die namens de particulieren onderhandelt met de kopers. Na de casting ben ik gekozen als acteur voor dit filmpje. Ook wordt ik al af en toe herkend door mensen die het filmpje hebben gezien en wordt er in mijn omgeving positief op gereageerd. Ik hoop dat dit een opstapje kan zijn voor een verdere carrière als presentator of acteur.'

Ikwilvanmijnautoaf.nl ook op Twitter
Naast de activiteiten op www.YouTube.com is www.ikwilvanmijnautoaf.nl ook op www.Twitter.com te vinden, via @autoverkopen kun je zien welke auto's er worden aangeboden op de auto inkoopsite. Ook wordt er druk geëxperimenteerd met socialmedia sites als www.Facebook.com en www.Hyves.nl.

Meer informatie overautoinkoop sites is te vinden op de website www.AutoVerkopenTips.nl




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: