Pressroom Dealerdirect BV

Vakantiegeld aanvullen? Verkoop je auto

Gebruikte auto erg populair om aan extra geld te komen

Enschede, 12 Juli 2010 /EZPress/ - De bouwvakvakantie is al bijna weer begonnen. Velen zijn de optelsom aan het maken van hun spaarcentjes, het netjes aan de kant gezette vakantiegeld en het statiegeld dat nog in de schuur staat. Voor veel mensen is de conclusie dat het echter niet genoeg is voor een welverdiende vakantie.

En dat is best vervelend. Om nou de hele zomer op www.telegraaf.nl, Gran Balconia, Bad Meingarten of in Rundumhausen te gaan zitten, dat kan ook niet de bedoeling zijn. Er zijn echter nog meer manieren om je vakantiegeld aan te vullen. Hoe? Dat gaan we hier uit de doeken doen.

Auto verkopen
Je hebt vast en zeker wel een auto voor de deur staan. En zo'n heilige koe kun je snel verkopen zodat je contant geld in handen hebt voor je vakantie. Alleen dat snel verkopen van die auto valt vaak nogal tegen.

Zelfs een officieel autobedrijf kost het www.automobielmanagement.nl/nieuws/verkoop/nid5944-rdc-gemiddelde-statijd-occasion-drie-dagen-korter.html gemiddeld 70 tot 80 dagen om een gebruikte auto te verkopen. En dat ondanks de ruime openingstijden, mooie showroom en uitgebreide dienstverlening zoals inruilen en gespreide betaling.

3 maanden wachten?
En om nu bijna drie maanden te wachten voordat je het vakantiegeld in je handen hebt. Dan is de zomervakantie natuurlijk al lang weer voorbij. Er zijn echter wel snellere manieren om snel van je auto af te komen.

Snel auto verkopen
Via de autoinkoop website ikwilvanmijnautof.nl kun je ook je auto verkopen. En dat gaat best wel snel. Het is een bijzondere ervaring om je auto aan te melden op een website en de volgende dag al gebeld te worden dat er een koper is gevonden voor de auto.

Nadat de auto is aangemeld, wat trouwens geheel gratis en vrijblijvend is, wordt de auto via een afgeschermde veiling voorgelegd aan een team van 1.572 officiële autoinkoop bedrijven. Deze autobedrijven zien uitsluitend de gegevens van de auto en niet de contactgegevens van de eigenaar. Deze dealers hebben 24 tot 48 uur de tijd om een bod uit te brengen waarna het hoogste bod per e-mail wordt doorgegeven.

www.ikwilvanmijnautof.nl
ervaringen
Je kunt daarna de auto met een druk op de knop 'Auto verkopen' knop verkopen. En deze snelle manier van zaken doen wordt door de www.ikwilvanmijnautof.nl gebruikers als positief ervaren. De www.ikwilvanmijnautoaf.nl ervaringen zijn zelfs zo positief dat 8 van de 10 gebruikers de dienstverlening met een rapportcijfer 8 of hoger beloond.

Sloopauto ophaalservice
Niet alleen jonge en goede auto's kun je te koop aanbieden. Er zijn ook autobedrijven uit heel Nederland aangesloten die zich gespecialiseerd hebben in oude auto's. Waar bij jonge modellen vaak het bod wordt gedaan door aangesloten officiële dealerbedrijven zijn er ook autobedrijven die zich gespecialiseerd hebben in sloopauto's en voertuigen met schade.

Voor deze en meer tips over het verkopen en kopen van een auto ga je naar AutoVerkopenTips.nl.






EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: