Pressroom Dealerdirect BV

Drie nieuwe dealers kopen gebruikte Volvo in

Gebruikte Volvo`s erg populair op ikwilvanmijnVolvoaf.nl

Utrecht, 05 Juli 2010 /EZPress/ - Je moet uitgebreid de tijd nemen als je een gebruikte auto wilt verkopen. Een autobedrijf of autodealer heeft een gebruikte auto al snel 70 tot 80 dagen op voorraad staan voordat deze hem heeft verkocht.

En dat ondanks het feit dat een dealer uitgebreide openingstijden, een mooie showroom en een uitgebreide dienstverlening zoals inruilen en gespreide betaling heeft.

Soms heb je die tijd niet. je kunt een nieuwe auto kopen met extra voordele, je gaat meebieden op een veiling of je hebt snel geld nodig voor de aankoop van een huis. Er zijn legio situaties dat je gewoon snel zaken wilt doen.

Er zijn gelukkig ook autobedrijven die graag uw gebruikte auto willen inkopen zonder dat u daar een andere auto koopt. Deze autobedrijven hebben zich verzameld op de autoinkoop site www.ikwilvanmijnautoaf.nl of in België op www.ikwilvanmijnautoaf.be.

Nadat je de auto hebt aangemeld op de website ontvang je binnen 24 tot 48 uur het hoogte bod per e-mail. Ruim 1.572 autobedrijven bieden mee en uitsluitend het hoogste bod wordt doorgezonden, onlangs hebben zich weer drie nieuwe Volvo autobedrijven aangeboden die ook een bod doen op de gebruikte Volvo`s. Dit bod is op de cent nauwkeurig en als je zaken wilt doen kun je de auto geheel gratis met een druk op de knop verkopen.

Vragen over het bod kun je stellen aan de klantenservice die elke werkdag van 09.00 tot 21.00 uur bereikbaar is via een lokaal telefoonnummer.

Je kunt met alle bouwjaren en modellen Volvo terecht bij deze website. Van sloopauto`s tot schade auto`s, maar ook auto`s van een paar weken oud worden via deze website verkocht.




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: