Pressroom Dealerdirect BV

Online autoverkopen ook in België succes

20 nieuwe auto`s binnen 2 minuten gereserveerd

Brussel, 24 Juni 2010 /EZPress/ - Amper 40 minuten waren er voor nodig om via internet 20 nieuwe Fiat 500`s te verkopen. En dat terwijl er 2 dagen voor uitgetrokken waren. Wie nu nog zegt dat het via internet kopen en verkopen van auto`s geen succes kan worden heeft het echt goed mis.

Maandag 21 juni jl. is er gestart met de verkoop van 20 exemplaren van de Fiat 500. Deze aktie is geïnitieerd door Caméléon - www.fiat500bycameleon.be , Snapstore - http://nl.snapstore.be is de website voor online privéverkopen van Cameleon,

Modeartikelen

Snapstore organiseert 3 tot 5 daagse verkoopsevenementen voor modeartikelen van grote kledijmerken, schoenen, accessoires, huishoudlinnen en decoratie artikelen. Door samen te werken met toonaangevende merken kan Snapstore haar leden de meest verzochte mode artikelen aanbieden aan zeer aantrekkelijke prijzen, met een voordeel tot 70% ten opzichte van de oorspronkelijke verkoopprijs.

€3500 korting op een nieuwe Fiat 500

Het idee is gekomen van reclamebureau Armando Testa - www.armandotesta.com uit Brussel die dit concept samen met Caméléon / Snapstoree op poten heeft gezet. De succesfactor al in dit geval de prijs zijn geweest. Bijna €3500 korting op een van de best verkopende modellen in de markt, ja dan is het niet moeilijk om succes te hebben.

Binnen 2 minuten

De verkoop van deze nieuwe auto`s ging echt als een speer. Binnen 40 minuten werden ze allemaal verkocht. De twintig nieuwe Fiat 500`s werden binnen twee minuten na de start van de verkoop gereserveerd. Van 17 auto`s was de aanbetaling in minder dan 6 minuten overgemaakt. Voor 65% van de kopers was dit de eerste aankoop via deze site.

Auto verkopen via internet

Aan het woord de heer Stevens van de Belgische autoinkoop site www.ikwilvanmijnautoaf.be: `Ook wij merken dat het online in- en verkopen van auto`s steeds populairder wordt. Gebruikers zijn verbaasd dat ze binnen 24 uur hun gebruikte auto via onze site kunnen verkopen. De schroom om via internet zaken te doen verdwijnt beetje bij beetje. Momenteel worden er elke uur tientallen auto`s aangemeld door particulieren die graag hun auto snel verkopen`.

Voor meer tips over de online verkoop van auto`s kijk je regelmatig op www.AutoVerkopenTips.nl.




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: