Pressroom Dealerdirect BV

Verkopen die oranje auto, de prijzen zakken snel

Tijdens het WK zijn oranje auto`s gewild, daarna niet meer

Enschede, 11 Juni 2010 /EZPress/ - In mei van dit jaar zijn er bijna 7% minder gebruikte auto's verkocht dan in de maand mei 2009 maar de verkoop van de gebruikte oranje auto's is juist gestegen. Heeft de WK2010 koorts dan toch toegeslagen in de automarkt?

6,2% stijging was er te zien in het aantal verkocht oranje auto's. De koploper is Peugeot waar de meeste oranje auto's van werden verkocht. De provincie Zuid-Holland kleurt echt oranje. Maar liefst 17% van alle in Nederland verkocht oranje occasions werden daar verkocht, aldus VWE.

Daling autoverkopen
Ruim 147 duizend gebruikte auto's vonden in mei 2010 een nieuwe eigenaar ten opzicht van 157,5 duizend in mei 2009. Van deze 147 duizend auto's werden er 65 duizend door consumenten onderling verkocht en 82 duizend door autobedrijven aan consumenten.

Gebruikte oranje auto verkopen
Als je nog een gebruikte oranje auto hebt dan is nu het moment om de oranje auto te verkopen. Zolang Nederland in het WK zit de auto's in deze kleur wel gewild. Na het WK2010 zal het wel weer voorbij zijn en worden ze weer voor een prikkie aangeboden. Het advies is dan ook de auto nu aan te bieden!

Anoniem auto verkopen
Tegenwoordig zijn er verschillende sites waar je de auto anoniem kunt verkopen. Verkoop hem particulier via een auto advertentie site als www.AutoVerkopen.net of verkoop hem snel rechtstreeks aan een officieel autobedrijf via de autoinkoop site www.ikwilvanmijnautoaf.nl (binnen 48 uur een vrijblijvend bod).

Voor meer tips wanneer je welke auto moet verkopen en hoej de auto het beste kunt verkopen kijk je regelmatig op AutoVerkopenTips.nl.




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: