Pressroom Dealerdirect BV

Auto veiling nieuws: Laatste Volvo 340 en race 850

Online autoveilen steeds populairder

Barneveld, 09 Juni 2010 /EZPress/ - De Nederlandse Volvo dealers kunnen meebieden tijdens een autoveiling van de laatste geproduceerde 340 en een racedummy van de 850 BTCC. Dit soort bijzondere auto`s worden tegenwoordig niet in de showroom verkocht maar op een autoveiling. Tijden veranderen.

Op 16 juni worden deze auto`s geveild en uitsluitend Volvo dealers kunnen meebieden op deze auto`s. Bijzonder is dat de opbrengst van de 850 BTCC ten goede komt aan de stichting KiKa die zich sterk maakt voor onderzoek op het gebied van kinderkanker.

Veiling laatste Volvo 340
In 1989 is de laatste Volvo 340 in Born geproduceerd. Deze Volvo, met productienummer 1.139.689, wordt nu ook geveild. Het was de laatste Volvo met achterwielaandrijving die in Nederland werd gebouwd.

Autoveiling
Na curatoren en grote wagenpark beheerders kiezen steeds meer andere autobezitters ervoor om hun auto te laten veilen. Via de autoinkoop site www.ikwilvanmijnautoaf.nl kunnen ook particulieren hun auto via een veiling aanbieden, deze site heeft veel ervaringen op kunnen doen met deze manier van verkopen.

Gratis auto verkopen
Bijzonder is dat dit geheel gratis en vrijblijvend kan. Nadat de auto is aangemeld op de website wordt deze geheel anoniem geveild waarbij uitsluitend erkende autoinkoopbedrijven de gegevens van de auto kunnen bekijken. De contactgegevens blijven geheim tot het moment dat er daadwerkelijk een verkoop plaatsvindt.

Voor meer auto verkopen tips en informatie over autoveilingen kijk je op www.AutoVerkopenTips.nl.

//einde bericht

Bron: Dealerdirect

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: