Pressroom EETC Vakantietreinen B.V.

Op 4 juni start het zomervakantieseizoen !

Vrijdag eerste vakantiegangers per AutoSlaap Trein naar Frankrijk en Italië

Delft, 02 Juni 2010 /EZPress/ - Aanstaande vrijdag is het weer zover, dan begint het zomervakantieseizoen 2010. Vanaf station Den Bosch vertrekken 's middags de eerste AutoSlaap Treinen van Euro-Express-Treincharter (EETC) naar Avignon in Frankrijk en Alessandria in Italië. De populaire vakantietreinen rijden dan wekelijks naar het zuiden tot en met 3 september.

Reizen zonder stress
De AutoSlaap Trein blijkt ieder seizoen weer meer reizigers te trekken. Naast de vele files op weg naar het zuiden en de autostress rond de grote steden zorgen de brandstof- en overnachtingkosten en de dure tolwegen ervoor dat vakantiegangers er eerder voor kiezen om met de trein te reizen. En daarbij is de trein ook nog een milieuvriendelijke manier van reizen. Zodoende werkt Euro-Express Treincharter mee aan een beter milieu; meer vakantiegangers uit de auto in de trein reduceert immers de CO2 uitstoot.
Naast de twee genoemde bestemmingen zullen in het hoogseizoen ook wekelijks treinen rijden naar het Franse Fréjus en het Italiaanse Livorno. 'Om nog beter aan de wensen van de vakantiegangers te beantwoorden, is het komend hoogseizoen tevens mogelijk om op zondag naar Avignon te vertrekken', aldus Leo Weeber, directeur van Euro-Express Treincharter.

Uitgerust op vakantie
'We beschikken over de meest complete trein naar de zon', aldus Leo Weeber. 'Ons serviceniveau is hoog. De vakantie begint immers al wanneer de reiziger de trein instapt. De stewards die wij aan boord hebben om de reizigers te begeleiden, leggen de reizigers de hele reis in de watten zodat iedereen uitgerust aan z'n vakantie kan beginnen. Net als in voorgaande jaren serveren we weer een warme maaltijd in de coupés, maar de reiziger kan er ook voor kiezen om te dineren in het restauratie rijtuig. We zijn er weer in geslaagd om een voortreffelijk 3-gangen keuze menu op de kaart te zetten tegen een aantrekkelijke prijs. En ook voor de kinderen serveren wij zowel in de coupés als in ons restaurant een kindermenu.'

Voor nadere informatie: www.autoslaaptrein.nl

//Einde bericht

Bron: Euro-Express Treincharter B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: