Pressroom Dealerdirect BV

ikwilvanmijnautoaf.nl: Grootste autoinkoop site van NL!

Al meer dan kwart miljoen auto`s getaxeerd via autoinkoop site

Enschede, 07 Mei 2010 /EZPress/ - Onlangs is de 1.572-ste officiële autodealer aangesloten bij www.ikwilvanmijnautoaf.nl/autoinkoop de grootste autoinkoop website van nederland: www.ikwilvanmijnautoaf.nl. Op deze site kunnen consumenten, ZZP-ers en het MKB hun auto ter taxatie aanbieden.

Het uniek aan deze website is dat de taxatie geheel gratis en vrijblijvend is, ook het eventueel verkopen van de auto via de site is geheel kosteloos. Zelfs de klantenservice is op een normaal lokaal telefoonnummer elke avond tot 21.00 uur te bereiken, dus geen dure 0900 nummers waar je in de wacht wordt gehouden. Ook wordt er een bieding gedaan die op de euro nauwkeurig is en geen vage schatting, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Auto verkopen
Ook wordt bij een eventuele verkoop de auto de auto, doorgaans gratis, bij de verkoper opgehaald en ontvangt deze ter plaatse direct de RDW vrijwaring en de betaling naar wens per telefonische overboeking of contant.

Auto verkopen aan autodealer
Doordat er wordt samengewerkt met een grote groep autoinkopers die allen hun eigen specialisme hebben wordt het maximale eruit gehaald als het gaat om de verkoopprijs. De auto wordt dus direct aan de autoinkoper verkocht en niet via een tussenhandelaar verkocht, dit levert per definitie de hoogste verkoopprijs op.

Grote autoinkoop site
www.ikwilvanmijnautoaf.nl/autoverkopen
is sinds juni 2007 actief en heeft sinds de start al meer dan 260.000 auto's, campers, motoren, 45 km brommobielen en bedrijfsauto's van particulieren, ZZP-ers en bedrijven getaxeerd. Wekelijks worden er honderden auto's verkocht via deze unieke autoinkoop website.

Ervaringen
www.ikwilvanmijnautoaf.nl
Ook na de verkoop en levering is er een goede service voor de verkoper. Er wordt elke gebruiker gevraagd naar de ervaringen en reviews over de bij www.ikwilvanmijnautoaf.nl aangesloten inkopende dealers. Op deze manier wordt een betrouwbaar beeld gekregen van de dienst en de kopende dealers. Bij klachten kan er op die manier direct ingegrepen worden om te zorgen dat de verkopende partij 100% tevreden is over de afwikkeling.

Extra service
Als de consument er voor kiest de auto bij de koper te brengen dan wordt na overleg de treinreis voor de terugreis vergoed door www.ikwilvanmijnautoaf.nl. Deze goede service heeft ervoor gezorgd dat de website ook het Keurmerk Webshop van de desbetreffende stichting heeft ontvangen, ook wordt uitsluitend samengewerkt met officiële autobedrijven die zijn aangesloten bij de Rijksdienst voor het Wegverkeer.

Voor meer nieuws over het verkopen en kopen van auto's bezoekt u www.AutoVerkopenTips.nl.




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: