Pressroom EETC Vakantietreinen B.V.

In augustus nog aantrekkelijker met de AutoSlaap Trein

Foto:
Hoge resolutiefoto's zijn verkrijgbaar op verzoek: kitty.dammers@steijger.com

Naar de zon vanaf € 0,32 per kilometer

Delft, 27 Juni 2007 /EZPress/ - De AutoSlaap Trein die sinds 8 juni weer wekelijks naar het zuiden rijdt, heeft voor de vakantiemaand augustus bijzondere aanbiedingen voor zowel de heen als terugreis. Voor 2 personen en transport van de auto (inclusief ontbijt en diner) is het al mogelijk om voor € 0,32 per kilometer heen en terug naar het zuiden te reizen.

Lekker makkelijk
Het comfort van het reizen per-trein-met-transport-van-de-auto geeft voor veel mensen de doorslag om hun vakantie te beginnen in de AutoSlaap Trein.
De treinen vertrekken iedere vrijdag gedurende de hele zomer naar en van Bologna in Italië en Avignon in Frankrijk en brengen en halen vele reizigers naar en van het zonnige zuiden. 'Er zijn steeds meer vakantiegangers die hun vakantie laten beginnen in Den Bosch', zegt Ed Smit, sales manager van EETC. 'Ze vinden het lekker makkelijk om de auto op de trein te parkeren en zichzelf in hun coupe te laten verzorgen'.

Nog aantrekkelijker
In augustus zijn de redenen om voor de trein te kiezen nog duidelijker. Het is dan mogelijk om zowel op de heen als de terugreizen al voor prijzen vanaf € 0,32 per kilometer mee te reizen inclusief auto, ontbijt en diner. 'Wie kan er nu nog voor zo'n bedrag zijn auto naar de zon sturen?', aldus Smit. Deze aantrekkelijke prijs geldt voor beide bestemmingen.

Voor meer informatie: www. autoslaaptrein.nl

// einde bericht


Bron: Euro-Express Treincharter B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution. www.ezpress.eu




Download foto: Low-res Full-res



EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: