Pressroom EETC Vakantietreinen B.V.

AutoSlaap Trein nu ook enkele reis van en naar Avignon

Nu ook op zondag heen of maandag terug

Delft, 13 April 2010 /EZPress/ - Komende zomer rijden de AutoSlaap Treinen van Euro-Express Treincharter weer iedere vrijdag maar ook iedere zondag vanaf station Den Bosch naar Zuid-Europa. Tot nu toe was het bij vertrek op zondag alleen mogelijk om een retourticket te boeken, maar vanaf heden is het ook mogelijk om een enkele reis te boeken op de zondagtrein heen of de maandagtrein terug.

Relaxte heen- of terugreis
Veel AutoSlaap Trein reizigers kiezen voor een enkele reis. Ze kiezen bewust ervoor om niet met stress in de auto zelf te gaan rijden, maar zich te later vervoeren door de AutoSlaap Trein. Anderen willen het relaxte vakantiegevoel mee naar huis nemen en laten zich door de AutoSlaap Trein naar huis brengen.

Om tegemoet te komen aan deze vraag is het vanaf heden mogelijk om op vrijdag èn zondag naar Avignon te rijden en op zaterdag èn maandag weer naar Nederland terug te reizen.

De AutoSlaap Trein op zondag heen en maandag terug is los te boeken voor 60% van het al zeer voordelige actietarief. Een enkele reis, op basis van een 4- of 6- persoons privé coupé of 2/3 persoons comfort coupé inclusief auto, is te boeken v.a. € 654; nog steeds zeer scherp geprijsd, gemiddeld 20% goedkoper dan het reguliere tarief.

In de periode van 11 juli tot en met 8 augustus 2010 rijdt de zondagtrein naar Avignon. Tevens biedt Euro-Express Treincharter een extra service aan naar Fréjus St.-Raphaël met vertrek op vrijdag in de periode van 9 juli tot en met 6 augustus.

Voor meer informatie: www.autoslaaptrein.nl

//Einde bericht

Bron: Euro-Express Treincharter B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: