Pressroom EETC Vakantietreinen B.V.

Nieuwe Italiaanse bestemming AutoSlaap Trein: Alessandria

Aankomst op nieuwe bestemming zaterdagochtend om 9.30 uur

Delft, 11 Januari 2010 /EZPress/ - Jarenlang vervoert Euro-Express Treincharter (EETC) iedere zomer vele duizenden toeristen naar het geliefde Frankrijk en Italiƫ. De afgelopen jaren was Bologna een populaire bestemming, deze is komen te vervallen. Met Alessandria hebben we een nieuwe aantrekkelijke AutoSlaap Trein bestemming, centraal gelegen in een prachtige regio .

Half tien op zaterdagochtend in Italiƫ
EETC heeft voor komend zomer seizoen vanaf 4 juni naast Livorno, vlakbij Toscane en van waaruit een overtocht naar Corsica mogelijk is, ook iedere vrijdagavond een AutoSlaap Trein naar Alessandria in Italiƫ op het programma staan. De aankomsttijd in Italiƫ is ideaal: op zaterdagochtend om half tien.

Centraal gelegen
De AutoSlaap Trein vertrekt op vrijdag vanuit 's - Hertogenbosch naar Alessandria en de volgende ochtend om 09.30 uur, na een ontbijt, wordt het eindpunt bereikt en begint het laatste stukje van de reis naar de eindbestemming. Vanuit Alessandria is het maar ongeveer een uur rijden naar Turijn, Genua of Milaan. Maar ook Toscane, de Alpen, Lago Maggiore, Lago di Garda en Bologna liggen op niet meer dan een paar uur verwijderd van deze nieuwe bestemming.

Rust onderweg
Hoewel Italiƫ een zeer geliefd vakantieland is, is gedurende de laatste jaren gebleken dat vooral gezinnen opzien tegen de lange rit naar Italiƫ. De kinderen raken snel verveeld, helemaal als er sprake is van urenlange filestress. Met de AutoSlaap Trein is hiervan geen sprake. De ouders kunnen onderweg gezellig een spelletje doen met de kinderen of even rondlopen door de trein.
's Avonds wordt er in de coupƩ een maaltijd geserveerd. Voor wie uitgebreid wil dineren is er de mogelijkheid om in de restauratierijtuig van een driegangen menu te genieten, net als bij de andere bestemmingen van de AutoSlaap Trein.
Na een nacht op het spoor, arriveert de trein 's ochtends in Alessandria. De trein met eindbestemming Livorno arriveert in het begin van de middag, van daaruit zijn de meeste vakantiegangers al snel op de plaats van bestemming.

Bijkomend voordeel
Vakantiegangers die kiezen voor de AutoSlaap Trein kiezen niet alleen voor rust onderweg, maar besparen ook op tolwegen, benzinekosten en eventuele overnachtingkosten (en het zoeken naar een overnachtingplaats). In Den Bosch begint de vakantie al meteen. Zodra de auto op de trein staat, begeleiden de gastvrije stewards van EETC de gasten naar hun coupƩ en worden ze voorzien van een welkomstdrankje.

Reserveren
Het boeken van de AutoSlaap Trein kan zowel voor een retour- als een enkele reis. Naast de Italiaanse AutoSlaap Trein bestemmingen Alessandria en Livorno zijn er twee Franse bestemmingen FrƩjus St-Raphaƫl en Avignon.

Voor meer informatie: www.AutoSlaapTrein.nl

//Einde bericht

Bron: Euro-Express Treincharter B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPressĀ® News Distribution BV. www.ezpress.eu




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: