Pressroom EETC Vakantietreinen B.V.

Wintertreinen hebben de voorkeur

Delft, 12 November 2009 /EZPress/ - De voordelige tarieven van de Alpen Expres en De Ski-Trein en het milieuvriendelijk reizen met deze treinen spreken de wintersporter zeer aan. Er wordt dan ook nog steeds in grote getale gekozen voor het vervoer per trein naar ruim 90 wintersportbestemmingen in Oostenrijk.

Slapend naar Oostenrijk en Italië
Al jaren vervoeren de Alpen Expres en De Ski-Trein van EETC wekelijks vele honderden wintersporters naar de Alpenlanden. Veel reizigers kiezen voor de trein om de filestress te ontlopen of om het milieu te ontlasten. Een groot deel echter reserveert een plekje in één van de wintertreinen om uitgerust op de vakantiebestemming aan te komen. Een bijkomend voordeel is dan dat men op zaterdagmiddag al kan skiën en de laatste zaterdag ook nog een deel van de dag vakantie kan vieren. Wie de trein neemt krijgt zogezegd een extra vakantiedag.

Meer boekingen
'Het is duidelijk dat vakantiegangers weer kiezen voor gemak en comfort deze winter', zegt een tevreden Kim Steijling van Euro-Express Treincharter. 'De extra treincapaciteit die wij reserveren voor Alpen Expres en De Ski-Trein voor de Kerst- en voorjaarsvakantie boekt goed'.

Voor meer informatie: www.skitrein.nl, www.alpenexpres.nl, www.eetc.nl

//Einde bericht

Bron: Euro-Express Treincharter B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: