Pressroom EETC Vakantietreinen B.V.

Nog enkele plaatsen beschikbaar tijdens Live Academy

Op 7 augustus nog een aantal plaatsen

Delft, 06 Juli 2009 /EZPress/ - Al enkele jaren organiseert Euro-Express Treincharter een Live Academy in Den Bosch waar medewerkers en leidinggevenden van reisbureau's en touroperators een kijkje kunnen nemen achter de schermen van De AutoSlaap Trein. Zo ook dit seizoen.

Eerste Live Academy succes
De eerste dag waarop de Live Academy dit seizoen werd georganiseerd was 12 juni. Tijdens een gezellige en leerzame dag hebben 15 deelnemers de ins en outs van het treinbedrijf Euro-Express Treincharter en met name De AutoSlaap Trein kunnen bekijken en beluisteren.

Nog een kans
Voor de tweede Live Academy zijn er op 7 augustus nog een aantal beschikbare plaatsen voor medewerkers van touroperator's en reisbureau's. Ook tijdens deze Academy zal zowel de ontvangst als de introductie plaatsvinden in het vergadercentrum van Den Bosch (La Gare), waarna er een presentatie zal worden gehouden over de producten en de achtergronden van Euro-Express Treincharter de rondleiding over het perron volgt.

Hierna zal, na een smakelijke brunch, worden ingegaan op de productspecificaties, de voordelen van het reizen met deze nachttrein en de verkoopmogelijkheden die de
AutoSlaap Trein de reisorganisaties kan bieden.

Laden auto's
Na de uitleg van alle producten van EETC is er de gelegenheid om op perron 1 de incheckprocedure en de belading van de auto's te bekijken. Ook is er de mogelijkheid om in de trein te stappen en de rijtuigen te bezoeken.

Alle deelnemers krijgen aan het einde van de Live Academy een certificaat van deelname en een waardecoupon om zelf ook eens van de AutoSlaap Trein te genieten.

Deelname
Aanmelden voor een van de genoemde data kan bij de Supervisor Sales van Euro-Express Treincharter; Kim Steijling via kim.steijling@eetc.nl. Graag bedrijfsnaam, eigen naam, telefoonnummer vermelden. Het maximum aantal deelnemers per middag is 30 en vol is vol.

www.autoslaaptrein.nl

//Einde bericht

Bron: Euro-Express Treincharter B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: