Pressroom EETC Vakantietreinen B.V.

Vrijdag begint het zomervakantieseizoen

Foto:
Vrijdag vertrekken de eerste AutoSlaap Treinen weer naar het zonnige zuiden. Hi res foto's zijn beschikbaar: kitty.dammers@steijger.com

Eerste AutoSlaap Treinen naar Frankrijk en Italië

Delft, 06 Juni 2007 /EZPress/ - Aanstaande vrijdag is het zover, dan begint het zomervakantieseizoen 2007. Vanaf station Den Bosch vetrekken 's middags de eerste AutoSlaap Treinen van Euro-Express-Treincharter (EETC) naar de populaire vakantiebestemmingen in Frankrijk en Italië. Tot 7 september rijden de treinen wekelijks naar en van Avignon in de Provence en Bologna in Toscane.

Weg zonder stress

De AutoSlaap Trein blijkt ieder seizoen weer meer reizigers te trekken. Voordal de vele files op weg naar het zuiden en de autostress rond de grote steden zorgen ervoor dat ook dit jaar weer veel vakantiegangers voor de trein kiezen. Ook spelen de brandstof- en overnachtingskosten en de dure tolwegen een rol van betekenis bij de afweging om voor de trein te keizen. En daarbij is de trein ook nog eens milieuvriendelijke manier van reizen. Zodoende werkt Euro-Express Treincharter mee aan een beter milieu; meer vakantiegangers uit de auto in de trein reduceert immers de CO2 uitstoot.

Uitgerust op vakantie

"We beschikken over de meest complete trein naar de zon", zegt Leo Weeber, directeur van Euro-Express. "Ons serviceniveau is hoog. De vakantie begint immers al wanneer de reiziger de trein instapt. Daarom hebben wij per rijtuig een steward, die de reizigers de hele reis begeleidt en in de watten legt zodat iedereen uitgerust aan z'n vakantie kan beginnen. Net als in voorgaande jaren serveren we weer een warme maaltijd in de coupés, daarnaast kan de reiziger ervoor kiezen om te dineren in het restaurant rijtuig. We zijn er dit seizoen in geslaagd om een voortreffelijk 3-gangen keuze menu op de kaart te zetten tegen een aantrekkelijke prijs. Speciaal voor de kinderen introduceren we dit jaar zowel in de coupés als in ons restaurant een kindermenu."

//Einde bericht

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution. www.ezpress.eu




Download foto: Low-res Full-res



EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: