Pressroom EETC Vakantietreinen B.V.

De AutoSlaap Trein op beurs "Smaak van Italië"

Van 15 t/m 17 mei in Haarzuilens

Delft, 12 Mei 2009 /EZPress/ - Wie van Italië wil proeven komt aan zijn trekken op de komende beurs 'De Smaak van Italië' die van 15-17 mei bij Kasteel De Haar in Haarzuilens wordt gehouden. Niet alleen voor een culinaire kennismaking kan men daar terecht, ook wie geïnteresseerd is de cultuur en de vakantiemogelijkheden komt er aan zijn trekken. Euro-Express Treincharter (EETC) is aanwezig met zijn populaire AutoSlaap Trein, die dit zomerseizoen wekelijks filevrij naar Bologna en Livorno rijdt.

Bestemming Italië
Al vele jaren rijdt EETC iedere zomer op vrijdagmiddag met de AutoSlaap Trein vanuit Den Bosch naar bestemmingen in Zuid-Europa, ook deze zomer zal de vakantietrein weer rijden van 12 juni tot en met 4 september. Naast de bestemming Bologna is wederom Livorno in de dienstregeling opgenomen. De belangstelling voor deze bestemming is zo groot, dat is besloten de extra capaciteit ook dit jaar in te zetten. Wie tijdens de beurs een reservering plaatst voor de AutoSlaap Trein voor het laag- of midden seizoen krijgt 50 euro korting op de totale reissom.

Openingstijden
De openingstijden van de beurs zijn op vrijdag de 15e van 10.00 uur tot 21.00 uur. Op de zaterdag en de zondag is de beurs geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur. Tijdens de Italian Night op vrijdag en zaterdag zal de Italiaanse zanger Alessandro Safina een optreden verzorgen.

Voor meer informatie: www.autoslaaptrein.nl

//Einde bericht

Bron: Euro-Express Treincharter B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: