Pressroom EETC Vakantietreinen B.V.

Uitnodiging: Persreis AutoSlaap Trein naar Avignon

Delft, 01 April 2009 /EZPress/ - Euro-Express Treincharter uit Delft organiseert het weekend van 19 juni een persreis voor geïnteresseerde journalisten naar Avignon met de AutoSlaap Trein.

Kijkje achter de schermen
Voor een beperkt aantal reisjournalisten is er de mogelijkheid om zelf te ervaren hoe reizen met de AutoSlaap Trein in zijn werk gaat. Het begint op vrijdagmiddag wanneer op station
's-Hertogenbosch de auto's worden geladen. Nadat alle voertuigen op de autowagons staan, worden de passagiers begeleid naar hun coupé.

Na vertrek volgt er een rondleiding door de verschillende rijtuigen en wordt een welkomstdrankje en een warme maaltijd geserveerd. In de ochtend, na het ontbijt in de coupé, zal men getuige zijn van het uitladen van de auto's.

Voor de deelnemers is er dan de mogelijkheid om onder leiding van een gids het beroemde Palais des Papes in Avignon te bezoeken met aansluitend een Franse lunch .

Gedurende de middag kunnen de deelnemers zelf Avignon verder verkennen maar worden op tijd op het station verwacht. Daar kan men het laden van de auto's bijwonen en aansluitend vertrekt de trein weer naar 's-Hertogenbosch waar de trein zondagochtend zal aankomen.

Steeds populairder
De AutoSlaap Trein is de laatste jaren populairder geworden. Steeds meer vakantiegangers kiezen ervoor om de filestress op de Franse snelwegen te mijden en op een comfortabele en ontspannen manier aan de vakantie te beginnen. De vakantie begint direct in 's-Hertogenbosch en men komt uitgeslapen en relaxt aan in het zuiden van Frankrijk, van waaruit het naar de uiteindelijke bestemming meestal niet ver meer rijden is. Ook op de terugweg zorgt de AutoSlaap Trein ervoor dat men uitgerust van vakantie thuis aankomt.

Naast de bestemming Avignon rijdt de AutoSlaap Trein ook op de bestemmingen Livorno en Bologna in Italië.

Voor meer informatie www.autoslaaptrein.nl

//Einde bericht

Bron: Euro-Express Treincharter B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: