Pressroom ZyXEL Communications BV

ZyXEL wint design award voor antenne ANT1106

Foto:
ANT1106 - driedelige antenne

Omni-directioneel ontwerp garandeert volledige dekking van wireless netwerken

Hoofddorp, 06 Maart 2008 /EZPress/ - ZyXEL Communications, wereldwijd toonaangevend op het gebied van breedband access solutions, heeft met haar ANT1106 omni-directionele antenne de 2007 Taiwan Design Award gewonnen, na eerder dit jaar in Duitsland de Reddot Design Award ontvangen te hebben voor haar VoIP producten. Deze hoog aangeschreven prijzen tonen aan dat ZyXEL niet alleen technisch sterke producten maakt maar dat haar producten ook een eigentijds en esthetisch ontwerp hebben.

De Taiwan Design Award is het hoogtepunt van erkenning voor Taiwanese industrieel ontwerpers. Een vakjury beoordeelt de inzendingen op het gebied van vormgeving, functionaliteit, kwaliteit en veiligheidsnormen. ZyXELs ANT 1106 was de beste in een veld van 132 inzendingen en won de Product Design Gold Award. Deze prijs werd uitgereikt door Chen Shui-bian, President van Taiwan ROC. De president merkte op dat dankzij Taiwan's prestaties op het gebied van innovatie en ontwerp wereldwijd binnenkort gesproken zal worden van 'Designed in Taiwan' in plaats van 'Made in Taiwan'.

'Bij ZyXEL streven we ernaar om producten niet alleen technisch hoogstaand, maar ook functioneel en esthetisch te ontwerpen.' aldus Kinoca Lee, hoofd van ZyXEL's Creative Design afdeling. 'We willen de gebruiker technologische producten leveren die ze ook gewoon in de huiskamer neer kunnen zetten.'

Het innovatieve ontwerp van ZyXEL's omni-directionele antenne vereenvoudigt installatie of verplaatsing dankzij een magnetische standaard. Daarnaast maken de kabelgeleiders en het verwisselbare desktop/muurbevestiging ontwerp de antenne geschikt voor verschillende omstandigheden. ZyXEL's ANT1106 antenne is compatible met de 802.11b/g/n wireless standaard. De driedelige, 6dBi sterke antenne vergroot de dekkingsgraad tot 174% ten opzichte van de standaard 2dBi modellen van 2.4 GHz wireless routers, access points en PCI adapters. De ANT1106 heeft een bereik van 360 graden en laat MKB- en thuis-gebruikers het maximale halen uit de nieuwe 802.11n technologie.

De ANT1106 is in de loop van Maart leverbaar in de Benelux.

Over ZyXEL Communications BV
ZyXEL Communications BV is de dochteronderneming in de Benelux van ZyXEL Communications Corporation, genoteerd aan de Taiwan Stock Exchange (TSE 2391), en is gevestigd in Hoofddorp. ZyXEL is 's werelds grootste producent van DSL routers voor de consumentenmarkt (In-Stat Research and Consulting, 2006), en levert in de Benelux onder andere aan Telfort. In Nederland worden de producten van ZyXEL gedistribueerd door Compricon, Copaco, Ingram Micro en Valadis. In België en Luxemburg gebeurt dit door Copaco, DeltaLink en Valadis.

ZyXEL is marktleider op het gebied van ontwikkeling en productie van xDSL, Security, VoIP, IP DSLAMS, Wireless, routing en IP switching apparatuur. Het bedrijf biedt uitgebreide technische ondersteuning en klantenservice aan Internet Service Providers, Telecom Operators en het IT verkoop kanaal.

ZyXEL is opgericht in 1989 als ontwikkelaar van modems, met als doel het internet toegankelijker te maken met oplossingen die informatieuitwisseling versnellen en productiviteit van mensen en organisaties verhogen. Naast haar hoofdkantoor in Taiwan, en het kantoor in de Benelux heeft ZyXEL kantoren in de VS, de EU en Azie. Wereldwijd heeft ZyXEL meer dan 2700 werknemers, distributeurs in meer dan 70 landen en worden haar producten verkocht in meer dan 150 landen verspreid over 5 continenten.

Volg ZyXEL Communications BVDownload foto: Low-res Full-resEZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: