Pressroom ZyXEL Communications BV

ZyXEL focus gericht op de Benelux

Hoofddorp, 21 Februari 2008 /EZPress/ - Vandaag gaat de Benelux vestiging van ZyXEL officieel van start: ZyXEL Communications BV, gevestigd in Hoofddorp, Nederland. Tot nog toe werd ZyXEL in de Benelux vertegenwoordigd door Valadis, een van haar Value Added Distributors. Valadis heeft met succes ZyXEL geïntroduceerd op de DSL-markt en als leverancier van hoogwaardige netwerk oplossingen. Zij keert nu weer terug naar haar kernactiviteit als distributeur voor het resellerkanaal en voor gerenommeerde Telecom operators en Internet Service Providers.

'Het besluit om een ZyXEL-vestiging in de Benelux te openen hoort bij het commitment om structureel ons groeiend verkoopkanaal te ondersteunen' aldus Albert Lee, Managing Director van ZyXEL Benelux. 'ZyXEL heeft al een sterke reputatie op het gebied van kwaliteit en service als een van de weinige spelers wereldwijd die end-to-end IP-solutions aanbieden'.

Leon James, Marketing Director van ZyXEL Benelux, besluit: 'ZyXEL heeft alle vertrouwen in de mogelijkheden op de Benelux markt. Resellers zijn al op de hoogte van de goede marges en de hoge kwaliteit van de producten die ZyXEL biedt en zullen zeker profiteren van de extra ondersteuning en marketing activiteiten'.

ZyXEL, één van 's werelds toonaangevende fabrikanten van broadband acces solutions, opent haar deuren nu ook in de Benelux. ZyXEL ontwikkelt en fabriceert al haar apparatuur volledig zelf, en levert hoogwaardig en betrouwbare IP switching, routing, wireless en security oplossingen voor bedrijven en consumenten. ZyXEL biedt een nieuw merk dat zich onderscheid door haar kwaliteit en prijs.

Over ZyXEL Communications BV
ZyXEL Communications BV is de dochteronderneming in de Benelux van ZyXEL Communications Corporation, genoteerd aan de Taiwan Stock Exchange (TSE 2391), en is gevestigd in Hoofddorp. ZyXEL is 's werelds grootste producent van DSL routers voor de consumentenmarkt (In-Stat Research and Consulting, 2006), en levert in de Benelux onder andere aan Telfort. In Nederland worden de producten van ZyXEL gedistribueerd door Compricon, Copaco, Ingram Micro en Valadis. In België en Luxemburg gebeurt dit door Copaco, DeltaLink en Valadis.

ZyXEL is marktleider op het gebied van ontwikkeling en productie van xDSL, Security, VoIP, IP DSLAMS, Wireless, routing en IP switching apparatuur. Het bedrijf biedt uitgebreide technische ondersteuning en klantenservice aan Internet Service Providers, Telecom Operators en het IT verkoop kanaal.

ZyXEL is opgericht in 1989 als ontwikkelaar van modems, met als doel het internet toegankelijker te maken met oplossingen die informatieuitwisseling versnellen en productiviteit van mensen en organisaties verhogen. Naast haar hoofdkantoor in Taiwan, en het kantoor in de Benelux heeft ZyXEL kantoren in de VS, de EU en Azie. Wereldwijd heeft ZyXEL meer dan 2700 werknemers, distributeurs in meer dan 70 landen en worden haar producten verkocht in meer dan 150 landen verspreid over 5 continenten.

//einde bericht

Bron: ZyXEL

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Volg ZyXEL Communications BV
EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: