Pressroom Bouwhuis Vastgoed B.V.

Gerechtshof Arnhem–Leeuwarden pleit Wiegel en Bouwhuis vrij

Foto:
Hans Wiegel in gesprek met Jonald Bouwhuis. Eigen foto.

Apeldoorn, 14 December 2017 /EZPress/ - Waar vorig jaar nog in de media verscheen dat Hans Wiegel een veeg uit de pan kreeg van de rechtbank Noord-Nederland, omdat hij misschien niet goed zou hebben opgelet bij handelen van vastgoed ondernemer Jonald Bouwhuis inzake de emissie van Bouw State fonds V, heeft Gerechtshof Arnhem–Leeuwarden in hoger beroep alle vorderingen afgewezen en het eerdere vonnis van de rechtbank Noord-Nederland vernietigd.

Gerechtshof: vordering claimstichting BouwState V tegen Hans Wiegel en Jonald Bouwhuis afgewezen "


Met stukken van de Spaanse en Nederlandse fiscus is het bewijs geleverd dat het verhaal van Bouwhuis en Wiegel klopte en dat hen geen persoonlijk verwijt gemaakt kan worden. Tevens is opnieuw duidelijk geworden dat er door Bouwhuis geen enkele euro aan de fondsen zijn onttrokken. Ook op dat punt is Bouwhuis geheel in zijn gelijk gesteld.

Dezelfde rechtbank Noord-Nederland, waarvan het bovengenoemde vonnis dus nu is vernietigd door Gerechtshof Arnhem–Leeuwarden, heeft op 13 december 2017 ook uitspraak gedaan in een andere (bodem)zaak.

Niettemin heeft de rechtbank Noord-Holland ook in dit geval de vordering inzake aansprakelijkheid van Hans Wiegel afgewezen en nogmaals vastgesteld dat er geen onttrekkingen zijn gedaan aan het fonds. De aansprakelijkheid van Jonald Bouwhuis op twee laatste losse punten, zal in hoger beroep worden behandeld.


//Einde Bericht

Bron: Bouwhuis

Dit is een origineel persbericht EZPress News Distribution BV www.ezpress.eu

Links:
Uitspraak Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden

Volg Bouwhuis Vastgoed B.V.



Download foto: Low-res Full-res



EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: