Pressroom Between B.V.

Between is snelst groeiende intermediair van Nederland

Foto:

Between is tijdens de FD Gazelle Awards 2017 uitgeroepen tot snelst groeiende intermediair van Nederland

Amsterdam, 15 November 2017 /EZPress/ - Between, toonaangevend intermediair in de Nederlandse markt van tijdelijk personeel is tijdens de FD Gazelle Awards 2017 uitgeroepen tot snelst groeiende intermediair van Nederland.

Between is in Nederland een van de grootste spelers op het gebied van bemiddeling van externe ICT-professionals. Dagelijks werken meer dan 3.000 professionals via Between bij grote opdrachtgevers zoals provincies, universiteiten, multinationals, system integrators en een groot deel van de centrale overheid.

Het Financieele Dagblad reikt jaarlijks de FD Gazellen Award uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland, die meer dan 20% per jaar groeien. Between zag haar omzet van 2014 tot en met 2016 met meer dan 120% groeien.

“Voor de tweede keer op rij winnen wij een FD Gazellen Award. Een mooi resultaat waar ik erg trots op ben”, vertelt Rein Buijtelaar, algemeen directeur en oprichter van Between.“Dankzij de enorme inzet van alle Betweeners zien wij onze omzet elk jaar groeien. Een topprestatie!”

//einde bericht

Bron: Between B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu.

Links:
Artikel op Between.com

Volg Between B.V.



Download foto: Low-res Full-res



EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: