Prosu Media Producties uit Dronten organiseert landelijke Schoonmaak Vakdagen

Foto:

Dronten, 02 November 2017 /EZPress/ - Prosu Media Producties uit Dronten heeft het initiatief genomen voor een landelijk vakevenement voor de schoonmaakbranche. Op 25 en 26 september 2018 vindt in Expo Houten de eerste editie plaats van de Schoonmaak Vakdagen. Met de Schoonmaak Vakdagen vervult Prosu Media Producties een langgekoesterde wens van het Nederlandse schoonmaakgilde.

Prosu Media Producties: In de schoonmaakbranche is een schreeuwende behoefte aan kennisinformatie "


Het idee voor een Nederlandse schoonmaakbeurs is ontstaan vanwege de behoefte aan gedegen vakinformatie. Beursmanager Jay Smit vertelt: “Prosu Media Producties is uitgever van vakblad Clean Totaal en wij merken dat er een schreeuwende behoefte is aan kennisinformatie. Met de Schoonmaak Vakdagen creëren we een nieuwe mogelijkheid voor het Nederlandse schoonmaakgilde om kennis op te doen en verschillende technieken, methodes en innovaties te ervaren.”
Meer dan een verkoopbeurs
Smit doelt hiermee op het feit dat het nieuwe vakevenement meer is dan een reguliere verkoopbeurs: “Natuurlijk is er de gelegenheid om zaken te doen. Standhouders krijgen de kans om prospects kennis te laten maken met de nieuwe producten of diensten en om bestaande relaties te ontmoeten.”

Promotie voor schoonmaak
De Schoonmaak Vakdagen 2018 promoot schoonmaak en het vakmanschap dat er bij komt kijken, vandaar dat brancheorganisatie SIEV al te kennen heeft gegeven aanwezig te zijn. Volgens SIEV-voorzitter Maurice Rutgrink zijn leden welkom op het evenement: “SIEV juicht een vakbeurs gericht op de belangrijkste pijlers van de schoonmaakbranche van harte toe. Naar onze mening is op een nationale beurs de mogelijkheid tot netwerken aanwezig, waardoor samenwerking verbanden gemaakt kunnen worden. Daarnaast zien wij door het wegvallen van andere beurzen en evenementen meer mogelijkheden voor het MKB om zich daar te presenteren en kennis met elkaar uit te wisselen.”

Standhouders en bezoekers
Voor bezoekers is het evenement een echt ‘schoonmaakfeestje’. De Schoonmaak Vakdagen zijn gratis te bezoeken en ook het parkeren kost niets. Zo levert een bezoek altijd wat op. Voor standhouders zijn verschillende pakketten ontwikkeld. Standhouders en bezoekers kunnen voor meer informatie en tickets terecht op de website: www.schoonmaakvakdagen.nl.

Over Prosu Media Producties
Prosu Media Producties is ontstaan uit het in 1992 opgerichte Prosu Databased Marketing en is gespecialiseerd in het uitgeven van vakinformatie. De Prosu bedrijven maken onderdeel uit van de Kennis, Marketing en Media Groep, een groep van 30 landelijke en sommige internationaal bekende bedrijven die met ruim 600 medewerkers actief zijn in het ontzorgen van bedrijven en overheid met kennisoverdracht en informatiebeheer.

//Einde bericht

Bron: Prosu Media Producties

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu



Download foto: Low-res Full-res



EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: