Pressroom 4you accountancy

Vrij op Zondag: nieuwe innovatieve IT-oplossing

Foto:
Logo Vrij op Zondag

Vrij op Zondag is het engeltje op je schouder dat de ondernemer helpt zijn administratie op orde te houden.

Delft, 05 Oktober 2017 /EZPress/ - Vrij op Zondag is het engeltje op je schouder dat de ondernemer helpt zijn administratie op orde te houden. Om altijd realtime en online de administratie op orde te hebben stelt Vrij op Zondag innovatieve IT-oplossingen beschikbaar afgestemd op de ondernemer. Via een online portal kan de ondernemer zijn of haar administratie helemaal inrichten al naar gelang de wensen en de soort organisatie.

“Als ondernemer wil je ondernemen, en niet je kostbare tijd besteden aan de administratie. Of je nu een startende ondernemer, zzp’er of een bedrijf met 15 medewerkers bent liever stop je al je uren in ondernemen en ben je Vrij op Zondag. Dat is voor mij de reden geweest om Vrij op Zondag te starten”, aldus oprichtster drs. Antoinette Dijkhuizen RA. Dijkhuizen werkt al jaren lang als accountant en is ook eigenaar van 4you accountancy.

Verschillende pakketten op maat
Vrij op Zondag heeft een aantal pakketten samengesteld. Het ene pakket is meer gericht op de registratie van projecten en de urenverantwoording. Het andere pakket is gericht op voorraad en verkoop van producten. Als startende ondernemer kies je in eerste instantie voor de basisadministratie. Op termijn is het mogelijk aanvullende pakketten en/of modules toe te voegen. De modules zijn ook specifiek in te richten. Van rittenadministratie, het tellen van de kas of het maken van online offertes; bijna alles is mogelijk en afgestemd op de ondernemer. De financiële administratie wordt gevoerd in Twinfield.

Support
Naast klassikale trainingen op het hoofdkantoor is er ook een online helpdesk en bieden we ondersteuning tijdens kantooruren en tussen 19.00 en 20.00 uur in de avond.

//Einde bericht

Bron: 4You Accountancy

Dit is een origineel persbericht EZPress News Distribution BV www.ezpress.eu

Links:
Check de website van Vrij op Zondag!



Download foto: Low-res Full-res



EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: