Pressroom CM Telecom Belgium N.V.

CM onthult nieuwe identiteit en nieuw logo

Foto:
Nieuw logo CM

Breda / Zaventem, 25 Juli 2017 /EZPress/ - CM heeft haar positionering, visuele identiteit en website vernieuwd. De nieuwe identiteit is eigentijdser, past beter bij hoe CM zich als bedrijf heeft ontwikkeld en waar het vandaag de dag voor staat. Daarnaast lanceert CM de nieuwe website op een nieuw internetadres: CM.com

Text, talk, pay, access
Sinds 1999 is CM gegroeid van sms-bedrijf tot een organisatie die bedrijven in staat stelt om hun klanten en consumenten te bereiken via mobiele applicaties en toepassingen. Sms is nog altijd een belangrijk onderdeel binnen CM’s dienstverlening, maar ook payments, pushnotificaties, online identificatie, voiceberichten en ticketing zijn tot het portfolio gaan behoren. “Als je mensen vraagt waar CM voor staat, dan antwoorden ze met ‘sms’”, legt Chief Marketing Officer (CMO) Joris van der Waart uit. “CM is echter veel meer dan dat. Het is uitgegroeid tot een echte mobile business enabler die diensten aanbiedt in het gehele mobiele spectrum: van het verzenden en ontvangen van tekst- en spraakberichten tot en met het digitale identificatie en authenticatie en het ontvangen van betalingen. Dat is ook de reden dat de toevoeging ‘telecom’ niet langer wordt gevoerd. We zijn zeker niet alleen een telecombedrijf.”

‘Be part of it’
Mobiele devices zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Gemiddeld swipen we iedere zes minuten over ons scherm. Wil een organisatie anno 2017 relevant zijn in het leven van mensen, dan moet deze daar zijn waar de consument is: op de mobiele device. CM levert de technologie en de toepassingen die het voor organisaties mogelijk maakt om via mobile met consumenten en burgers te communiceren en te interacteren en betalingen te doen.
Joris van der Waart: “We presenteren als bedrijf dus ook een nieuw logo, dat beter past bij de huidige identiteit en positionering van CM”, vervolgt de CMO. “Het voorgaande logo deed wat industrieel, wat technisch aan. De letters CM waren opgebouwd uit losse stukjes. In ons nieuwe logo zijn de letters in één vloeiende beweging met elkaar verbonden. Het geeft aan wie we zijn, waartoe we er zijn en wat we kunnen betekenen voor mensen en bedrijven.”

Nieuw domein cm.com
Onlangs kwam eveneens het internetdomein CM.com in handen van CM. De nieuwe huisstijl en het nieuwe logo worden tevens op de nieuwe website gevoerd. Ook op de wedstrijdshirts van de Nederlandse Eredivisieclub NAC Breda, waarvan CM de hoofdsponsor is, prijkt het nieuwe logo en het nieuwe internetadres.

###

Over CM:
Sinds 1999 verbindt CM meer dan 25.000 bedrijven met mensen via mobile messaging, voiceberichten, mobiele betalingen en apps. CM’s missie is om bedrijven om via de mobiele applicaties deel uit te laten maken van het leven van mensen.

CM’s platform is gebaseerd op een zelfgebouwde en redundante infrastructuur, 24/7 ondersteund door het Network Operations Center inclusief datacentra en een uitgebreid glasvezelnetwerk door heel Noord-Europa.

//Einde Bericht

Bron: CM

Dit is een origineel persbericht EZPress News Distribution www.espress.eu


Links:
CM.com België
CM.com Belgique
CM.com Nederland
Brand campaign #bepartofit

Volg CM Telecom Belgium N.V.



Download foto: Low-res Full-res



EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: