Daimler AG kiest Citrix ShareFile voor internationale samenwerking

Citrix ShareFile helpt internationale auto en vrachtwagen fabrikant om documentstromen flexibel en veilig te managen voor teams over de hele wereld

Amsterdam, 23 Februari 2017 /EZPress/ - Ondernemingen staan voor de uitdaging hun IT-systemen flexibeler in te richten en klaar te maken voor de veranderende digitale economie. Het wordt steeds belangrijker documenten en data op een veilige en flexibele manier te kunnen delen met teams die over de hele wereld verspreid zijn. Daimler AG, een van de grootste autoproducenten ter wereld, zocht voor haar 280.000 werknemers naar een betere, flexibele en veilige oplossing om wereldwijd grote bestanden te kunnen uitwisselen. Citrix ShareFile voldeed aan alle vereisten.

ShareFile is een oplossing die de onderneming in staat stelt alle 280.000 werknemers overal ter wereld te bereiken, terwijl toch de mogelijkheid blijft bestaan om lokaal extra controles op veiligheid en compliance uit te voeren. Door gebruik te maken van ShareFile is het bedrijf in staat de ondersteuning voor oudere systemen terug te dringen, de risico’s van dataverlies te verlagen door bestandsdeling via e-mail, en een zelfbedieningsomgeving in te richten waarmee werknemers, maar ook leveranciers van buiten de onderneming, op een veilige manier wereldwijd samen aan bestanden kunnen werken.

Citrix ShareFile is een toonaangevende oplossing voor bestandsdeling en synchronisatie die tegemoetkomt aan de wensen van de hedendaagse mobiele onderneming, zonder in te leveren op beveiliging. Het integreert met alle grote DLP-systemen en beveiligt data onderweg met Information Rights Management (IRM). ShareFile biedt gebruikers in grote ondernemingen datadiensten op alle zakelijke en persoonlijke mobiele apparaten, flexibel aangeboden vanuit de cloud of op locatie, onder volledige controle van IT.
//Einde bericht

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: