Pressroom UWMERK!WAARDIG

Live streaming 360 video event Musical De Marathon

Foto:
Live streaming in 360 graden, de Luxor Marathon Run.

Verzorgd door 360FILMFACTORY.NL

Rotterdam, 23 Februari 2017 /EZPress/ - Musical “De Marathon”
Na het succes van de film komt De Marathon nu ook naar het theater, met originele muziek van Thomas Acda. De filmhit uit 2012 veroverde vele harten en wordt vertaald naar een voorstelling die nu al de must see van het seizoen wordt genoemd. Herkenbaar, tragikomisch en oer-Hollands.
Een co-productie van: Luxor Theater Rotterdam, Kemna Theater en SENF Theaterpartners.
Premiere van deze musical is op 19 maart 2017.

De kijker kan met de eigen smartphone of via de computer zelf live de regie over het beeld nemen.  "


Live streaming in 360 graden, de Luxor Marathon Run

Op woensdagavond 22 februari 2017 organiseerde Luxor, in samenwerking met de R’dam Running Crew, de Luxor Marathon Run! De run vertrok vanuit de zaal van het nieuwe Luxor Theater richting én door het oude Luxor Theater om na 9 kilometer weer op de Kop van Zuid in het nieuwe Luxor Theater te eindigen. De run stond in het teken van de theaterproductie De Marathon die op 19 maart 2017 bij hen in première gaat. Ook hoofdrolspeler John Buijsman was bij de start!

De ruim 1.500 deelnemers kregen een voorproefje te zien van de voorstelling. Via het Youtube kanaal van het Luxor Theater werd hier live verslag van gedaan. En niet zomaar live! Een live stream in 360 graden, waardoor de online kijker, via smartphone of computer, het gevoel had zelf aanwezig te zijn. Luxor bood via Youtube de 360 live stream aan, samen met 360FILMFACTORY.NL. De kijker kon met de eigen smartphone of via de computer zelf de regie over het beeld nemen. Meekijken in de zaal, meekijken naar het podium en het event links en rechts, door eigen navigatie, optimaal meebeleven. Een unieke ervaring in de Nederlandse theaterwereld.

Luxor Theater wil de klantbeleving, in en om het theater, onder andere door nieuwe innovatieve services, vergroten. Daartoe is de exclusieve samenwerking ontstaan met 360FILMFACTORY.NL.
Het publiek krijgt hierdoor de kans online mee te kijken op bijzondere momenten. Eerst was dit met de Marathon Run op 22 februari, en erna volgt op 19 maart – ook via live stream - de rode loper Premiere van de musical De Marathon. En alles in een spannende 360 graden ervaring.

360FILMFACTORY.NL
Net als het Luxor Theater een echt Rotterdams bedrijf, gevestigd in de Van Nelle Ontwerpfabriek.
De toenemende vraag naar bijzondere videoregistraties is de oorsprong van de services van 360FILMFACTORY.NL. Er worden speciale registraties en opnames gemaakt, waarbij de techniek van Virtual Reality wordt gecreëerd. Een 360 graden beleving. Live of als gewone offline opname. 360 graden opnames zijn al geproduceerd voor onder andere de RET, Albeda College, ADO tegen Feyenoord, Broekman Logistics en Don Diego Poeder. 360FILMFACTORY.NL is een onderdeel van UMW Films, dat ook gewone videoproducties maakt voor de zakelijke markt.

//Einde bericht

Bron: 360FILMFACTORY.NL

Dit is een origineel persbericht EZPress News Distribution BV www.ezpress.eu

Links:
Over 360 graden/VR-video
Over musical De Marathon
Over videoproductie



Download foto: Low-res Full-res



EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: