Servicepunt Karmac Bibliotheek in het Huis van Buren in gebruik genomen

Foto:
Wethouder Annie Benschop-van Eldik ontving uit handen van Theo Doreleijers, algemeen manager van Karmac Bibliotheek, de door haar gereserveerde boeken ‘De verborgen bibliotheek’ en ‘De magische bibliotheek’.

Buren, 14 Februari 2017 /EZPress/ - Op 10 februari is in het Huis van Buren in de stad Buren het eerste servicepunt van Karmac Bibliotheek in gebruik genomen. Het servicepunt is een aanvulling op de al aanwezige collectie van de vrijwilligersbibliotheek.

Wethouder Annie Benschop-van Eldik ontving uit handen van Theo Doreleijers, algemeen manager van Karmac Bibliotheek, de door haar gereserveerde boeken ‘De verborgen bibliotheek’ en ‘De magische bibliotheek’. In zijn toespraak refereerde Doreleijers aan beide titels: Het servicepunt is als een verborgen bibliotheek, er staan geen boeken van Karmac, behalve reserveringen en boeken die net zijn ingeleverd. Wel kunnen de leden boeken reserveren uit Karmac’s collectie van meer dan 125.000 boeken. Daarmee is het tegelijk een magische bibliotheek. Reserveren kan van huis uit, via www.karmacbibliotheek.nl, of door gebruik te maken van de publieksPC die op het servicepunt staat.

Wethouder Benschop benadrukte het belang van lezen voor alle inwoners van de gemeente en dat het servicepunt niet alleen voor volwassenen bestemd is, maar dat ook jeugdleden er gebruik van kunnen maken. De officiële ingebruikname van het servicepunt werd afgesloten met een optreden van verhalenverteller Eric Borrias, op basis van het boek ‘De 100 jarige man die uit het raam klom en verdween’.

//Einde bericht

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu



Download foto: Low-res Full-res



EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: