Spannende Escape Room in Ommen

Ga jij voor het goud?

OMMEN, 08 December 2016 /EZPress/ - Escape Room Ommen is recent geopend! Ga op zoek naar bewijsmateriaal in deze verlaten speelhal! In deze Escape Room vind je diverse aanwijzingen, puzzels en raadsels die je naar de gouden staaf en ontsnapping uit deze Escape Room leiden.

Escape Room Ommen - Het spannende en uitdagende thema
In Ommen was afgelopen jaren een vermaard Gokpaleis dat in de wijde omtrek bekend was. Vele bezoekers, welgestelden en beroemdheden kwamen er. De eigenaar bevond zich steeds vaker in de onderwereld met allerlei criminele activiteiten. Een rechercheteam hem op het spoor, en merkte hem aan als verdachte.
Bij een inval door de landelijke politie is de man gearresteerd en het Gokpaleis is sinds die tijd gesloten. Door politieverhoren van o.a. het personeel, blijkt dat er in het pand een kostbare gouden staaf verborgen ligt! Maar tot nu toe heeft nog niemand deze kostbaarheid gevonden! Het blijkt namelijk dat deze gouden staaf alleen te vinden is door meerdere puzzels en raadsels op te lossen! Ga jij de uitdaging aan? Ben je slim en onderzoekend genoeg om de staaf te vinden? Ga voor de beste tijd, deze vind je terug op de ranglijst.

Laat je uitdagen!
Een Escape Room is een geweldige ervaring vol spanning, uitdagingen, samenwerking en humor! In deze Escape Room vind je diverse aanwijzingen, puzzels en raadsels die je naar de gouden staaf leiden. Als groep krijg je 1 uur de tijd om deze gouden staaf te vinden. Geen tijd te verliezen dus! Volg de clues, kraak de codes en baan je een weg door het gokpaleis. Laat je uitdagen!

Waar?
Escape Room Ommen is te vinden op het industrieterrein De Strangen in Ommen. Indien je reserveerd krijg je uiteraard de juiste adres gegevens toegestuurd.

Parkeren bij onze Escape room is natuurlijk gratis.

//Einde bericht

Bron: Escape Room Ommen

Dit is een origineel persbericht EZPRess News Distribution BV www.ezpress.eu

Links:
Ga voor het Goud - reserveer nu bij Escape Room Ommen




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: