Peter Koppenol breidt partnerteam van CPI uit

IT, risk en transitiemanagement expert benoemd tot Principal bij CPI Risk, Finance en Governance

`s-Graveland, 06 December 2016 /EZPress/ - Peter Koppenol is per 15 november benoemd tot Principal bij zakelijk dienstverlener CPI Risk, Finance & Governance. Hij zal zich focussen op de projectmatige uitvoering van (digital) transities op het vlak van IT, risk en compliance. Voorheen werkte hij voor ABN AMRO, Nasdaq, Fiat Chrysler en BNP Paribas.

[Peter Koppenol] Bruggen bouwen en grenzen verleggen
Koppenol werkt al 18 jaar als zelfstandig programma- portfolio- en project manager. Hij was o.a. interim directeur IT bij een verzekeraar en heeft diverse afdelingen voor project- en programmamanagement tot stand gebracht. Als programmamanager was hij verantwoordelijk voor de samenvoeging van de 150 Fortis branche kantoren met ABN AMRO kantoren en voor wereldwijde operational risk implementaties bij financiële instellingen; programma’s waar soms honderden personen in acteerden. De laatste tijd is Koppenol verantwoordelijk geweest voor een portfolio GRC systeem implementaties bij o.a. Nasdaq, Fiat Chrysler en BNP Paribas.

Koppenol: “Het is mijn passie om complexe uitdagingen om te zetten in concrete en begrijpelijke resultaten en die doelgericht te realiseren. Onder andere in de context van risk, compliance en governance. Teamgeest, kwaliteit van mensen, durf en ‘drive’ vind ik daarin van cruciaal belang. Bij CPI vond ik een groot team, met indrukwekkende kwaliteiten die op een onconventionele en energieke manier aan het bouwen is aan de toekomst; vanuit een sterke visie op de toekomst van governance in organisaties, in samenhang met flexibele arbeid. Ik ben ervan overtuigd dat die visie hout snijdt en wil deze visie van CPI graag met mijn passie versterken.”

Versterking van het team
“Peter is high energy en een enorm slimme gast. Daarnaast is hij een kei in het aansturen van teams en niet voor niets Cum Laude wiskunde afgestudeerd aan de TU in Delft. Met zijn focus op transitiemanagement in IT security en risk, kunnen we onze klanten op dit gebied nóg beter ondersteunen.”, aldus Simone Heidema, oprichter en ceo van CPI.

//Einde bericht

Bron: CPI

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: