Pressroom DDinformatica Group BV.

Larcom zet Transaction Robot in voor HRM-mutaties

Foto:

Hoofddorp, 01 December 2016 /EZPress/ - Na de automatische verwerking van de inkoopfacturen gaat Larcom, organisatie voor sociale werkvoorziening Overijssel, de DDi Transaction Robot ook inzetten om alle HRM-mutatie aanvragen automatisch te verwerken en de bijbehorende bedrijfsprocessen op te starten.

Sinds de gewijzigde participatiewet is er een groeiende vraag naar de diensten van Larcom, die gemeentes ondersteunt bij het uitvoeren van deze wet. Gevolg hiervan is dat de organisatie meer werk moet verzetten met dezelfde mensen. Om hierin te slagen heeft Larcom DDi ingeschakeld om meer structuur en duidelijkheid aan te brengen in de werkprocessen. En dan met name in de verwerking van personeelsmutaties voor de gemeentes waar Larcom de personele administratie voor voert.

Hoe de DDi Transaction Robot werkt voor Larcom

Om handmatige handeling in het mutatieproces tot een minimum te beperken wordt de Transaction Robot ingezet bij Larcom. Na binnenkomst van een mutatie aanvraag wordt een XML met metagegevens, door het web portaal van Larcom, geïmporteerd uit het HRM-systeem Compas. De Transaction Robot leest de metadata en start op basis hiervan het juiste mutatieproces op. Welke vooraf in overleg met Larcom is vastgelegd. Wanneer een mutatie aanvraag het hele proces doorlopen heeft wordt deze opgeslagen in het juiste dossier in de DDi Document store. Hier kunnen geautoriseerde medewerkers altijd snel de meest recente informatie raadplegen door full text te zoeken door het hele digitale archief.

Over Larcom
Larcom wil de maatschappelijke participatie van mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt verhogen. Larcom wil hiervoor een partner in de arbeidsmarkt zijn voor zowel mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt als ook de gemeenten en opdrachtgevers. Larcom wil zo de capaciteiten van mensen optimaliseren tegen maatschappelijke aanvaardbare kosten.

Over DDi Information Automation Engineers
Wij DDi’ers geloven dat bedrijven optimaal willen communiceren met hun klanten. Door de huidige 24/7 interneteconomie zijn die klanten echter veeleisender geworden. Op alle mogelijke manieren nemen ze contact op met bedrijven. Via e-mail, post, social media, fax, etc. Informatie komt overal de organisatie binnen en wordt bewaard in mailboxen, de Cloud, mappen op de server en postbakjes. Voordat berichten kunnen worden behandeld, zijn ze vaak al door vele handen gegaan. Organisaties zijn drukker met het bericht dan met de inhoud. Onze missie is om ieder bericht, ongeacht het medium, inhoudelijk toegankelijk te maken, met een minimum aan inspanningen gestructureerd af te handelen en beveiligd te archiveren.

//einde bericht

Bron: DDi

Dit is een origineel persbericht EZPress News Distribution BV www.ezpress.eu

Links:
DDi Transaction Robot

Volg DDinformatica Group BV.



Download foto: Low-res Full-res



EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: