Pressroom You-Get

You-Get voor het tweede jaar op rij FD Gazelle

Foto:
FD Gazelle 2016

BPM specialist geselecteerd als FD Gazelle 2016

Watergang, 26 Oktober 2016 /EZPress/ - Business Process Management dienstverlener You-Get behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland en mag zich voor het tweede jaar op rij FD Gazelle noemen. Op 22 november wordt in Theater Amsterdam de FD Gazelle Award 2016 uitgereikt.

De FD Gazellen Awards zijn prijzen die Het Financieele Dagblad uitreikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Om een FD Gazelle te worden moet een bedrijf over een periode van drie jaar een minimale omzetgroei van 20% hebben. You-Get zag haar omzet in de afgelopen drie jaar met 64% groeien.

Hanke Dekker, Algemeen Directeur You-Get: “Ik ben trots dat we als innovatieve Business Process Management dienstverlener voor het tweede jaar op rij bij de snelst groeiende bedrijven van Nederland horen. Wij zien deze award als een blijk van waardering voor de inzet van onze medewerkers en voor de gekozen strategie van You-Get met aandacht voor Leadership, Culture en Learning & Development. Het is onze missie om voor en met onze klanten op een duurzame manier waarde verhogende oplossingen te creëren.

Over You-Get

You-Get is dé Business Process Management dienstverlener met vestigingen in Nederland (Watergang en Amsterdam), Finland (Helsinki) en Vietnam (Ho Chi Minh Stad). You-Get opereert vanuit de business en ziet daarom een BPM implementatie niet als een IT project. De softwarecomponent is van belang om flexibele, efficiënte en geautomatiseerde processen te leveren, maar de mensen die met de processen werken zijn het belangrijkste in het project.

You-Get heeft in de afgelopen jaren een uitgebreide klantenlijst en track record van verscheidene BPM trajecten opgebouwd, en is de implementatie marktleider in de Benelux met meerdere innovatieve en succesvolle IBM BPM toepassingen. Het totale proces van implementeren is geoptimaliseerd en ingericht met best practices, die You-Get heeft ontwikkeld naar een op maat toegesneden 360° Business Services Aanpak. Deze aanpak houdt rekening met alle belangrijke dimensies bij een succesvolle BPM implementatie.

De consultants van You-Get zijn flexibele praktijkmensen, met zeer relevante ervaring vanuit klantenperspectief. Hiermee heeft de BPM specialist niet alleen een veelvoud aan IBM BPM certificeringen in huis, maar ook de business proces expertise (o.a. in de vorm van Six Sigma Black Belts certificeringen) om de volledige BPM cyclus met eigen personeel te faciliteren.

Door middel van een uitgebreid Human Capital programma zorgt You-Get dat haar medewerkers direct betrokken blijven bij de groei van de organisatie, de persoonlijke ambities zoveel mogelijk kunnen waarmaken, waarbij het innovatieve karakter van de dienstverlening steeds voorop blijft staan.

Innovatie blijft een essentiële driver voor de groei die You-Get doormaakt. Op basis van de vele oplossingen die in de loop van de jaren bij verscheidene klanten zijn gemaakt, is het in staat om een grote variatie aan herbruikbare ‘assets’, toolkits en deeloplossingen voor onze klanten mee te nemen in een BPM project. Dit zorgt, samen met haar eigen 360° Business Services Aanpak, voor een flexibele en modulaire aanpak van de business uitdagingen.


//Einde bericht

Bron: You-Get

Dit is een origineel persbericht EZPress News Distribution BV www.ezpress.eu

Links:
You-Get onze diensten
You-Get onze klanten
Over You-Get
You-Get onze oplossingen

Volg You-Get



Download foto: Low-res Full-res



EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: