Incentro start campagne voor naamsbekendheid

Utrecht, 25 Oktober 2016 /EZPress/ - “Noem je kind Incentro en maak kans op 5.000 euro”. Met dat uitgangspunt is ICT-dienstverlener een campagne gestart om te werken aan haar naamsbekendheid.

Incentro groeit inmiddels meer dan 10 jaar op rij, dwars door twee crises heen. Het succes van de organisatie is te danken aan een eigenzinnige kijk op de aansturing en de cultuur van een professionele dienstverlener. Incentro merkt dat die groei heeft geleid tot steeds grotere projecten met groeiende verantwoordelijkheid, een zeer gewenste ontwikkeling vanuit de kernwaarden specialisme, ambitie en geluk. Want Incentronauten worden gelukkig van grote uitdagingen die appelleren aan hun specialisme.

Die groeiende verantwoordelijkheid leidt ook tot grotere zichtbaarheid in board rooms, een plek waar Incentro van oudsher nog niet erg bekend is. Daar moet de huidige campagne verandering in brengen. Met commercials op BNR en Radio1 en advertenties op een aantal online platforms gericht op de grootzakelijke markt, wil Incentro haar merk bekender laten worden.

De campagne wordt ondersteund door op de doelgroep gerichte content marketing, waarin de expertisegebieden en de cultuur van Incentro nader worden belicht.

Zie incentro.com voor meer informatie over de campagne, inclusief de actievoorwaarden.

//Einde bericht

Bron: Incentro Nederland B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: