Mobility Mixx introduceert deelauto-service met `flexcontract`

SammSamm Flex: zakelijk autodelen met optimale flexibiliteit

Almere, 25 Augustus 2016 /EZPress/ - Een zakelijke deelauto afnemen als het nodig is – en slechts zolang het nodig is. Vanaf september biedt Mobility Mixx haar klanten deze mogelijkheid aan onder de naam SammSamm Flex. Met SammSamm Flex kunnen ondernemers deelauto`s inzetten, zonder vast te zitten aan langlopende contracten. Mobility Mixx speelt met deze nieuwe service in op de sterk groeiende vraag naar tijdelijke en scherp geprijsde zakelijke deelauto-oplossingen.

Mobility Mixx biedt al vijftien jaar zakelijke mobiliteitsdiensten aan, waaronder mobiliteitskaarten, deelauto’s en mobiliteitsbudgetten. Vorig jaar introduceerde de marktleider in zakelijk autodelen SammSamm: een dienst speciaal ontwikkeld voor werknemers die niet beschikken over een leasewagen(park), maar die wel regelmatig een auto nodig hebben. Door de introductie van SammSamm zag Mobility Mixx het aantal deelauto`s in 2015 met 42% stijgen; over de eerste helft van 2016 realiseerde de organisatie een groei van 30%. Inmiddels heeft Mobility Mixx dankzij SammSamm al 850 deelauto’s.
Inspelen op vraag naar flexibele inzet van deelauto’s
Vanwege de toenemende vraag naar autodelen breidt Mobility Mixx het concept nu uit met een flexibele variant. SammSamm Flex biedt ondernemers de mogelijkheid om eerst ervaring op te doen met zakelijke deelauto’s alvorens zij bepalen of én hoeveel auto’s zij structureel in willen zetten. Bovendien ontzorgt de mobiliteitsaanbieder hiermee ook bedrijven die behoefte hebben aan tijdelijke inzet van deelauto’s, afgestemd op de pieken en dalen in de bedrijfsvoering.

Paul Wessels, directeur van Mobility Mixx, zegt met SammSamm Flex een perfecte aanvulling te hebben op haar bestaande dienstverlening: “De mobiliteitsbehoefte verschilt per bedrijf, per medewerker en per periode. We zien veel bedrijven die op zich enthousiast zijn over zakelijk autodelen, maar die graag eerst kleinschalig willen beginnen in plaats van zich direct te verbinden aan grote, langlopende contracten. Door het ruime aanbod van diensten, al dan niet in combinatie met onze multimodale Mobility Card, bieden wij oplossingen voor iedere ondernemer.”

Maandelijks kosteloos opzegbaar
Met SammSamm Flex krijgen ondernemers de beschikking over een compacte deelauto, zoals een Opel Corsa of Volkswagen Polo, met een looptijd van één tot twaalf maanden die maandelijks kosteloos opzegbaar is: de klant bepaalt zelf hoe lang het voertuig nodig is. Ook het aantal in te zetten auto’s is geheel vrij. Het is bovendien mogelijk om na verloop van tijd over te stappen naar eigen deelauto’s of om de auto`s zelfs over te nemen in het eigen wagenpark. Op basis van de gebruiksrapportages brengt Mobility Mixx advies uit over het aantal en de duur van de in te zetten deelauto’s.

De nieuwe propositie biedt alle voordelen van de SammSamm-dienstverlening: er is 24/7 ondersteuning voor de medewerkers en ook de werkgever heeft verder geen omkijken. Het beheer, de schoonmaak en het schadeherstel van de auto`s is allemaal geregeld. De voertuigen zijn standaard uitgerust met de gemakken die een zakelijke reiziger verwacht, waaronder navigatie en radio.

Perfecte combinatie
Voor de ontwikkeling en uitrol van SammSamm Flex werkt Mobility Mixx samen met LeasePlan. Nederlands grootste leasemaatschappij heeft veel ervaring in de sterk competitieve markt van huurauto’s en neemt de inzet van de flexibele auto’s op zich. Volgens Martijn Versteegen, Marketing Directeur van LeasePlan Nederland, is de introductie van SammSamm Flex een logische aanvulling op het totaalassortiment. Versteegen: “De nieuwe propositie sluit naadloos aan op de behoefte onder ondernemers naar meer flexibiliteit, onder andere als gevolg van ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Met SammSamm Flex combineren wij de expertise van Mobility Mixx in het leveren van mobiliteitsoplossingen op maat en de efficiëntie van LeasePlan als het gaat om het logistieke proces dat komt kijken bij kortlopende contracten.”

SammSamm Flex wordt met ingang van september actief. Vanaf dit moment biedt Mobility Mixx ook de mogelijkheid om gratis een pilot van een maand te draaien met een SammSamm-deelauto.

Voor prijzen en voorwaarden kijk op www.mobilitymixx.nl/sammsammflex

//Einde bericht

Bron: Creative Venue

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: