TT-Engineering benoemd tot preferred supplier VMI Group

Epe, 25 Augustus 2016 /EZPress/ - TT-Engineering is door VMI Group benoemd tot preferred supplier. Met deze benoeming wordt de jarenlange samenwerking versterkt en voortgezet. “We werken al heel lang met TT-Engineering samen. TT denkt met ons mee en begrijpt onze kwaliteitsstandaard. We zijn blij dat we nu deze samenwerkingsovereenkomst hebben,” aldus Jeroen Hofstra, Vice President global HR van VMI.

Bij VMI werken wereldwijd meer dan 1200 mensen. Deze mensen zijn constant bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en oplossingen binnen de bandenbouwindustrie. Binnen deze competitieve markt heeft VMI goed opgeleide, ambitieuze engineers nodig. TT-Engineering voorziet VMI hierin.

“Onze engineers zijn constant bezig met het bijhouden en ontwikkelen van hun kennis en kunde. Daardoor kunnen zij een hoge kwaliteit leveren en bijdragen aan de geavanceerde technologische ontwikkelingen en innovaties van VMI. Iets waar ik erg trots op ben. Ik heb er alle vertrouwen in dat de samenwerking met VMI ook in de toekomst mooie resultaten brengt,” aldus Sander Snellink, algemeen directeur van TT-Engineering.

//Einde bericht

Bron: TT-Engineering

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: