Groothandel start eigen winkels

Beleving op retailland

Groningen, 25 Augustus 2016 /EZPress/ - A Little Lovely Story voorafgaand aan de opening van Little Lovely Living, 2 nieuwe winkels in het centrum van Groningen!

Judith en Nikki, twee moeders van samen zeven kinderen hebben een droom, een portie lef en een uitbundig plan. Vanuit een passie voor ontwerpen en een overvloed aan originele ideeën, Eind 2014 kwamen bij hen aan de keukentafel de eerste woondecoratie ontwerpen tot leven onder de naam: a Little Lovely Company.
Tijd doorbrengen met het gezin in combinatie met werken vanuit huis leek ideaal. Maar al snel kregen ze het drukker dan ooit. De verkopen namen een vlucht en inmiddels leveren ze aan 2800 winkels wereldwijd, bijgestaan door 70 lovely collega’s en huist hun hoofdkantoor samen met 2500 meter warehouse aan de Stavangerweg te Groningen.

Geluk zit in de kleine dingen. Het zomaar geven van een klein cadeau, een schattig lichtje aan de muur op een donkere avond of het sturen van een kaartje aan een vriendin met wat leuks erop… Making Life Lovely. En dat is precies wat A Little Lovely Company doet.
Ontwerpen die je blij maken, vrolijkheid uitstralen en je even laten wegdromen. In pastelkleuren met lieve details en grappige teksten. Uniek zelfontworpen designs waarmee ze een glimlach tevoorschijn toveren vele gezichten! En nu ook eigen winkels? Deze winkels gaan nog een stapje verder. In tijden waarin veel fysieke winkels het zwaar hebben steken zij zeer bewust in op beleving, zeer goed afgestemd op hun doelgroep. Bij binnenkomst word je omhelsd door de Little Lovely Living. Je voelt je welkom: gastvrij personeel, mooie , betaalbare Lovely kadootjes EN unieke horeca die de sfeer ondersteund zoals goede koffie , overvloedige icecream-sandwiches, verfijnde taartjes en overal vrolijke sprinkels! Lekker neuzen, even genieten en jezelf tracteren op een heerlijke Lovely Treat.: making life Lovely dus…
So lovely to meet you xxx
Little Lovely Living
Astraat 16 Groningen (opening 30 Augustus)
Herestraat 17 (opening begin Oktober 2016)

//einde bericht

Bron: Little Lovely Living

Links:
meer weten?




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: