Pegasystems benoemt Tom Libretto tot Chief Marketing Officer

Amsterdam, 22 Augustus 2016 /EZPress/ - Pegasystems Inc. (NASDAQ: PEGA), de softwareleverancier van strategische applicaties voor customer engagement voor toonaangevende organisaties, heeft Tom Libretto (44) benoemd tot chief marketing officer en senior vice president. Libretto start per 3 oktober 2016 en is verantwoordelijk voor de wereldwijde marketingactiviteiten van Pegasystems, waaronder branding, advertising, digital marketing, product- en industriemarketing, demand generation, corporate communicatie, klantbetrokkenheid, evenementen en operationele marketing. Tom Libretto rapporteert rechtstreeks aan CEO Alan Trefler.

Tom Libretto beschikt over meer dan 20 jaar ervaring in leidinggevende marketingposities bij wereldwijde organisaties zoals Lotus, IBM en Nokia. Zijn meest recente functie was managing director, global head of digital experience bij JPMorgan Chase (JPMC), de grootste bank in de VS. Bij JPMC was Libretto verantwoordelijk voor het definiëren en uitvoeren van digitale transformatie-initiatieven, het aansturen van de digitale marketing, social media, de merkactivering, e-mail marketing, marketingautomatisering, CRM/Business Intelligence, web, mobiel, sales activering en operationele marketing.

“Tom heeft uitgebreide marketing- en sales ervaring opgedaan in B2B en B2C bij een aantal van `s werelds toonaangevende merknamen, waar wij van kunnen profiteren bij de uitbreiding van ons klantportfolio”, stelt Alan Trefler, oprichter en CEO van Pegasystems. “Zijn multidisciplinaire achtergrond biedt ons een waardevol perspectief op onze business alsook op de uitdagingen en kansen waarmee onze klanten worden geconfronteerd in de huidige digitale wereld. De mix van creativiteit, analytische kennis en strategische visie van Tom zijn zeer waardevol voor Pegasystems als bedrijf, onze medewerkers en onze klanten.”

“Het is een spannende tijd om in dienst te treden bij een organisatie als Pega met sterke bedrijfs- en klantsuccessen en het commitment om marketing in te zetten voor snellere bedrijfsgroei,” zei Tom Libretto. “Ik kijk er naar uit om onderdeel uit te maken van zo’n talentvol team en mijn ervaring in te zetten om de doelstellingen van de organisatie te ondersteunen.”

Libretto studeerde af in economie aan de Universiteit of the Holy Cross. Hij is frequent spreker op conferenties en evenementen zoals de World Federation of Advertisers (WFA), Association of National Advertisers (ANA), Web Marketing Association (WMA), Mobile Marketing Association (MMA) en SXSW.

//Einde bericht

Bron: Pegasystems

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: