George Bennett twee jaar langer bij Team LottoNL-Jumbo

Amsterdam, 25 Juli 2016 /EZPress/ - Team LottoNL-Jumbo renner George Bennett heeft zijn contract verlengd. De Nieuw-Zeelander rijdt sinds 2015 voor Team LottoNL-Jumbo en gaat ook de komende 2 jaar in het shirt van de Nederlandse Worldtour ploeg gaan rijden. De 26-jarige klimmer wordt ingezet in de klassementstrein richting 2018.

“Het is goed nieuws dat ik bij Team LottoNL-Jumbo mag blijven. Ik rijd nu twee jaar voor deze ploeg en ik krijg alle steun van de ploeg, niet alleen mentaal, maar ook wat betreft materiaal, voeding en trainingsbegeleiding.” Bennett is blij dat de Nederlandse World-Tour ploeg hem wil behouden. “Ik voel me thuis tussen de andere jongens en dat is minstens zo belangrijk, daarnaast kijkt de ploeg niet alleen naar hoe hard je kan fietsen, maar ook naar je als mens. Zo krijg ik alle ruimte om mij te ontwikkelen.”

Nico Verhoeven
“Bennett heeft zich dit jaar laten zien in de Dauphine en de Ronde van California. Deze resultaten hebben er voor gezorgd dat hij aan de start van de Tour de France kon verschijnen.” Technisch directeur Nico Verhoeven is tevreden dat de ploeg Bennett heeft weten te behouden. “Zijn goede vorm bevestigt hij in de Tour door een aantal keer mee te gaan in ontsnappingen.”

Ook Bennett zelf ziet dat hij zich ontwikkeld. “Sinds ik bij de ploeg zit ben ik een sterker geworden en vooral de laatste maanden gaat het steeds beter. Ik wil in de komende jaren een goede knecht voor het klassement zijn maar ook zelf mee doen om overwinningen in grote koersen.”

“Bennett wordt ingezet om de kopmannen te ondersteunen in het rondewerk. Hij is onderdeel zijn van de klassementstrein richting 2018.” aldus Nico Verhoeven.

//Einde bericht

Bron: LottoNL-Jumbo

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: