Pressroom Zetacom

Gemeente Leidschendam-Voorburg kiest voor Zetacom

Foto:
Logo Zetacom

Gemeente Leidschendam-Voorburg zet in op verbetering bereikbaarheid met communicatie-oplossing van Zetacom

Zoetermeer, 30 Juni 2016 /EZPress/ - Met de gemeente Leidschendam-Voorburg kiest opnieuw een gemeente voor een communicatie-oplossing van Zetacom. De door Zetacom aangeboden oplossing bestaat uit een redundante telefonieomgeving gebaseerd op Mitel geïntegreerd met mobiele telefonie van T-Mobile. Ook wordt er een uitgebreid multimediaal Klant Contact Center (KCC) ingericht met de Mitel contact center-oplossing, waarbij er inzicht is in de bereikbaarheid en status van alle medewerkers. De gemeente werkt intern geheel papierloos en maakt geen gebruik meer van vaste telefonie. Meer dan 650 medewerkers gaan de oplossing gebruiken.

Eén aanspreekpunt voor zowel mobiele communicatie als Unified Communications
Met de nieuwe telefonieomgeving is gemeente Leidschendam-Voorburg in staat om haar bereikbaarheid optimaal te reguleren, waardoor snelle en efficiënte communicatie mogelijk wordt gemaakt. Via Unified Communications zijn gebruikers in staat om hun mobiele telefoon met alle functies van de telefooncentrale te integreren. Zo is er toegang tot uitgebreide aanwezigheidsinformatie van collega’s en is er chat, video en webconferentie voorhanden. Dick Dompeling, directeur van Zetacom zegt: “We zijn blij met de keuze voor Zetacom. De expertise die wij inmiddels hebben opgedaan bij vele andere gemeenten wordt naadloos ingezet om gemeente Leidschendam-Voorburg verder te helpen in het verbeteren van haar bereikbaarheid en het realiseren van haar doelstellingen.”

In de loop van 2016 wordt de nieuwe telefonieomgeving opgeleverd. Zetacom verzorgt de levering, de implementatie, het onderhoud en alle benodigde trainingen, inclusief trainingen voor alle gebruikers.

Over Zetacom
Zetacom is system integrator voor de zakelijke markt. Zetacom levert innovatieve communicatie oplossingen en is gespecialiseerd in hosted telefonie, VoIP, mobiele telefonie, contactcenters, unified communications, zorgsystemen, locatiebepaling, netwerkinfrastructuren en -beveiliging. Met 140 medewerkers werkt Zetacom landelijk vanuit Zoetermeer (hoofdkantoor en distributiecentrum) en ’s-Hertogenbosch (kantoor Zuid) voor zowel de grootzakelijke markt als het MKB. Tot de opdrachtgevers behoren de gezondheidszorg, overheid, transportsector, dienstverlening, industrie en horeca, variërend van lokaal georiënteerde tot landelijke organisaties. Voor meer informatie: www.zetacom.nl.

Over gemeente Leidschendam-Voorburg
Leidschendam-Voorburg combineert het beste van twee werelden. Rustig en groen én goed bereikbaar, middenin de Randstad. De gemeente heeft drie woonkernen en een uitgebreid landelijk gebied. De gemeente ligt strategisch langs snelwegen en spoorlijnen, en langs de populaire watersportroute, de Vliet. De duinen en de zee liggen op fietsafstand, net als het Groene Hart. Met zo´n 73.000 inwoners is Leidschendam-Voorburg een regionale speler van formaat, die naar evenwicht streeft tussen bouwen en groen, tussen stad en land en tussen modern en historisch. Voor meer informatie: www.lv.nl.

//einde bericht

Bron: Zetacom

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu

Links:
Zetacom
Gemeente Leidschendam-Voorburg

Volg Zetacom



Download foto: Low-res Full-res



EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: