Gongceremonie Euronext in teken van NL Next Level

Den Haag, 24 Juni 2016 /EZPress/ - Met een slag op de gong opende LTO Nederland-voorzitter Albert Jan Maat vanochtend om 9.00 uur de Amsterdamse beurs. Hij deed dat in het kader van de vorige week gelanceerde NL Next Level campagne van VNO-NCW, MKB-Nederland en LTO Nederland.

NL Next Level
Voor Maurice van Tilburg, ceo van Euronext Amsterdam, was dat aanleiding de drie ondernemingsorganisaties uit te nodigen om precies een week na de lancering de handelsdag te openen. Dit om de missie en plannen van NL Next Level verder onder de aandacht te brengen. Albert Jan Maat noemde het een bijzondere dag vanwege het Britse referendum en het gevecht om Groot-Brittannië in de EU te houden. `Europa blijft het beste speelveld voor het Nederlandse bedrijfsleven om te excelleren in innovatie en concurrentiekracht.`

Gongslag
De Amsterdamse beurs is, mede door het feit dat het de oudste beurs ter wereld is, een begrip in zowel binnen- als buitenland. Een aantal jaren geleden is de gongslag, een eeuwenoude traditie op de beurs als startsein van de handel, in ere hersteld.

//Einde bericht

Bron: VNO-NCW

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: