Pressroom Profource B.V.

Profource Banking Cloud in Oracle Cloud Marketplace

Foto:
Werking Profource Banking Cloud

Automatische verwerking van bankafschriften

Rotterdam, 29 Oktober 2015 /EZPress/ - Sinds 26 oktober is de Profource Banking Cloud beschikbaar in Oracle Cloud Marketplace. De Profource Banking Cloud maakt het mogelijk om bankafschriften te herkennen en automatisch te verwerken in Oracle Financials Cloud. Profource heeft op basis van het PAAS platform van Oracle deze extensie voor SAAS Cloud Financials ontwikkeld.

De Profource Banking Cloud maakt het mogelijk om bankafschriften te herkennen en automatisch te verwerken in Oracle Financials Cloud "


De Oracle Cloud Marketplace is een verzamelplaats van bedrijfsapplicaties die ontwikkeld zijn door geregistreerde Oracle Partners. Oracle Cloud klanten kunnen binnen deze verzamelplaats zien welke applicaties er zijn en welke oplossingen deze bieden voor hun vraagstukken en uitdagingen.

Profource is enorm trots op deze vermelding in de Oracle Cloud Marketplace. Berry Clemens, directeur van Profource: `De Profource Banking Cloud dicht een gat in de functionaliteit van Oracle Financials Cloud. Door de vermelding in de Oracle Cloud Marketplace kunnen we veel meer organisaties bereiken en hen verder helpen met het automatisch verwerken van bankafschriften.”

Profource Banking Cloud
Oracle Financials Cloud leest automatisch bankafschriften in, zolang ze geschreven zijn in de talen waar Oracle mee overweg kan. De meeste banken buiten Amerika gebruiken echter één of meerdere varianten op deze talen waardoor er honderden verschillende formaten bestaan die Oracle Financials Cloud niet standaard herkent. In de meeste gevallen moeten afschriften met de hand worden ingevoerd wat tijdrovend, foutgevoelig en duur is.
De Profource Banking Cloud biedt hier een oplossing voor: het herkent alle soorten bankafschriften en kan ze automatisch verwerken in Oracle Financials Cloud. Hiertoe worden bankafschriften vertaald naar een formaat dat Oracle kan inlezen en verrijkt met extra informatie over de bijbehorende facturen. Deze service werkt realtime en is veilig, betrouwbaar en kostenbesparend.

Over Profource
Profource is een snelgroeiende dienstverlenende kennispartner en marktleider op gebied van Oracle software en systemen, met ruim 250 betrokken professionals. Profource ondersteunt organisaties bij het optimaal inrichten, beheren en gebruiken van Oracle software en systemen. Profource ontwikkelt zelf ook producten als aanvulling op bestaande software van Oracle, zoals de Profource Banking Cloud.

//Einde bericht

Bron: Profource

Dit is een origineel persbericht. EZPress News Distribution BV. www.ezpress.eu

Links:
Oracle Cloud Marketplace
Profource Banking Cloud
Twitter Profource
LinkedIn Profource

Volg Profource B.V.



Download foto: Low-res Full-res



EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: