Pressroom DDinformatica Group BV.

Interface ANVA verder geoptimaliseerd in DDi versie 3.1

Foto:

Hoofddorp, 29 Juli 2015 /EZPress/ - Softwareontwikkelaar DDi heeft onlangs een eerste update uitgebracht van zijn 3 range software. Ook voor de Financiële dienstverleners die werken met het DMS of de Digitale postkamer van DDi gekoppeld aan het informatiesysteem ANVA is versie 3.1 nu beschikbaar. In deze update van het zogenaamde ANVADIS zijn weer een aantal verbeterpunten doorgevoerd waardoor de user interface vergemakkelijkt is in gebruik.

Snel verwerken van provinciale post
Financiële dienstverleners verwerken de hele dag door informatie m.b.t. polissen, offertes, mutaties, schades, etc. Door de aantallen neemt de verwerking en afhandeling hiervan veel tijd in beslag. Door het administratieve deel van dit proces te automatiseren, kan veel tijd worden bespaard. DDi Digitale Postkamer zorgt ervoor dat alle poststukken, e-mails, pdf’s, etc. veel sneller op de juiste plek terecht komen. Hoe dit werkt laat DDi zien tijdens het webinar ‘Snelle verwerking van provinciale post’ op 20 augustus om 11.00 uur. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via www.ddi.nl/services/agenda.

Nieuwe features in Digitale postkamer versie 3.1 voor assurantiebranche
In versie 3.1 zijn een aantal verbeterpunten doorgevoerd in de DDi Client. Zo worden gegevens die opgehaald worden uit ANVA automatisch toegevoegd aan het document in DDi. Wanneer de DDi software het polisnummer herkend en deze koppelt aan de relatie in ANVA, kunnen alle gegevens automatisch gevuld worden in DDi.
Het is in deze update ook mogelijk om taken in bulk af te handelen. Wanneer meerdere taken geselecteerd worden in de werklijst verschijnt deze mogelijkheid in het popupvenster. Hiermee kunnen bijvoorbeeld ook in een keer meerdere taken toegewezen worden aan een collega.
Voor gebruikers van de Output management software (OMS) van DDi is er ook een nieuwe feature toegevoegd. Alle uitgaande documenten die verstuurd worden via het OMS worden automatisch gearchiveerd in het juiste dossier in ANVA. Zo het volledige dossier van de klant altijd beschikbaar.
Gebruikers van de software kunnen voor meer informatie over de update contact opnemen met de accountmanagers van DDi via tel: 088 567 2000 of http://ddi.nl/contact/.

Over DDi Information Automation Engineers
Wij DDi’ers geloven dat bedrijven optimaal willen communiceren met hun klanten. Door de huidige 24/7 internet economie zijn die klanten echter veeleisender geworden. Op alle mogelijke manieren nemen ze contact op met bedrijven. Via e-mail, post, social media, fax, etc. Informatie komt overal de organisatie binnen en wordt bewaard in mailboxen, de cloud, mappen op de server en postbakjes. Voordat berichten kunnen worden behandeld, zijn ze vaak al door vele handen gegaan. Organisaties zijn drukker met het bericht dan met de inhoud. Onze missie is om ieder bericht, ongeacht het medium, inhoudelijk toegankelijk te maken, met een minimum aan inspanningen gestructureerd af te handelen en beveiligd te archiveren.

//Einde bericht

Bron:DDi

Dit is een origineel persbericht EZPress News Distribution BV www.ezpress.eu

Links:
DMS voor Financiële dienstverleners
DDi Update info aanvragen
Webinar Verwerking provinciale post

Volg DDinformatica Group BV.



Download foto: Low-res Full-res



EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: