Ezwim en Wireless Analytics ontvangen prijs voor succesvol partnerschap

TEMIA Partnership Award beloont uitstekende resultaten op het gebied van grootzakelijk technologie-management

Amsterdam, 15 April 2015 /EZPress/ - Ezwim, wereldwijd marktleider in Telecom Expense Management (TEM) Technologie, en Wireless Analytics, een toonaangevende leverancier van enterprise managed mobility services, zijn door hun branchegenoten onderscheiden omdat zij, samenwerkend als partners, de telecom-initiatieven van hun klanten als geen ander hebben weten te ondersteunen.

De 2015 Partnership Achievement Award werd uitgereikt aan Ezwim en Wireless Analytics door de Telecom Expense Management Industry Association (TEMIA), tijdens de vergadering van TEMIA in Orlando, Florida, op 25 maart jl..

De 2015 Partnership Achievement Award is in het leven geroepen om TEMIA-leden te onderscheiden die uitstekende resultaten behalen door samenwerking met een partner of concurrent. De winnaars van de Partnerschip Achievement Award werden dit jaar bepaald door de 39 TEMIA leden, in een anonieme stemming. De deelnemers werden beoordeeld op het belang van de gestelde telecom-doelen en op de strategische voordelen die werden behaald voor de klant. Daarnaast moest de onderlinge samenwerking aantoonbaar én van hoge kwaliteit zijn.

Wireless Analytics bedient een aantal van de grote namen in de “life sciences”-, robotica- en energiewereld. De leadklant voor de samenwerking met Ezwim is een Fortune 500 bedrijf in biowetenschappen, gevestigd in Amerika. Om zijn wereldwijde telecomdoelen te halen, wilde de klant de service die Wireless Analytics reeds bood aan duizenden medewerkers in Amerika ook uitrollen in Engeland en Duitsland.

"Het is geweldig om met het team van Wireless Analytics te werken. Hun betrokkenheid creëert uitzonderlijke waarde voor de klant", aldus Bram Cool, CEO van Ezwim. "Onze competenties zijn complementair aan elkaar en daardoor hebben we een geweldig resultaat neer kunnen zetten. We hebben Wireless Analytics geholpen om door alle tijdszones, privacywetgeving en culturen heen een wereldwijde, naadloze klantervaring te leveren."

"Wij zijn altijd gefocust op het succes van het Mobility-programma van onze klanten", aldus Erik Eames, CEO van Wireless Analytics. "Toen onze klant, die wij al jaren bedienen, aangaf dat zij graag wilden dat wij hun Mobility in Europa zouden gaan beheren, zagen wij een uitgelezen kans om hun Mobility management processen te stroomlijnen en te standaardiseren over twee continenten. Zonder grondige kennis van het Europese mobility ecosysteem zou dit niet mogelijk zijn en dus zochten we een lokale partner. Ezwim staat bekend als één van Europa`s Telecom Expense Management leiders, en door onze samenwerking waren we in staat om een uitgebreide oplossing te bieden die de verwachtingen van onze klant heeft overtroffen."

Joe Basili, directeur TEMIA: "Hoewel TEMIA nadrukkelijk neutraal is, is het partnerschap tussen Ezwim en Wireless Analytics opmerkelijk. Het toont aan hoe TEMIA leden samen kunnen komen om de verworvenheden van branchegoten te herkennen. Het doel van deze prijs is om de waarde van Telecommunicatie Expense Management te bevorderen en om enterprise managed mobility services en aanverwante gebieden op de kaart te zetten als iets dat elke organisatie in huis zou moeten hebben."

//Einde bericht

Bron: TEMIA

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: