Interactieve TV van Stipte met DVR - tot zes TV-zenders gelijktijdig opnemen

Lelystad, 12 November 2014 /EZPress/ - Abonnees van het Stipte interactieve TV-pakket kunnen voortaan zonder harddiscrecorder TV-programma’s opnemen en weer terugkijken. Daartoe heeft de Internetprovider uit Lelystad Network Digital Video Recording (DVR) geïntroduceerd. Deze nieuwe dienst maakt het mogelijk om zonder harddiscrecorder tot zes TV-programma’s gelijktijdig in de zogenaamde cloud op te nemen.

Gebruiksgemak
Stipte kondigde de nieuwe dienst eerder dit jaar al aan. “We investeren voortdurend in de kwaliteit en het gebruiksgemak van onze producten”, zegt Matthijs Kamp, directeur van Stipte. “We zien een verandering van TV-kijkgedrag. Dat wordt mogelijk gemaakt door nieuwe apparatuur zoals smartphones en tablets en de nieuwste netwerktechnieken. Zij bieden de consument zeer veel flexibiliteit. Zoals nu ook de mogelijkheid om zonder harddiscrecorder tot zes TV-programma’s gelijktijdig op te nemen en deze te bekijken op ieder apparaat en wanneer het je uitkomt.”

HD-kwaliteit
De nieuwe DVR-netwerkdienst van Stipte is voor slechts € 5 euro per maand per direct beschikbaar voor gebruikers van Stipte Family iTV. Zij kunnen de gemaakte opnamen op alle Stipte iTV ontvangers bekijken. Indien het programma in HD wordt uitgezonden dan wordt het ook in HD opgenomen. De bediening van de DVR is zeer eenvoudig. Dit gebeurt via de elektronische programmagids of via de meegeleverde Tablet App.

//Einde bericht

Over Stipte
Internetprovider Stipte levert in heel Nederland complete pakketten voor TV, internet en bellen voor zowel glasvezel als de telefoonlijn. Stipte biedt met zijn interactieve TV-pakket Family iTV standaard de meeste TV-zenders en de mogelijkheid van 500Mb glasvezelsnelheid. Volgens recent onderzoek van de Consumentenbond behoort Stipte tot de top-3 landelijke providers die heldere en complete informatie verschaft over de diensten en de mogelijkheden. Meer informatie: www.stipte.nl

//Einde bericht

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu


Links:
De website van Stipte voor interactieve TV




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: