KPN en Hi introduceren MB’s delen

Den Haag, 12 November 2014 /EZPress/ - Klanten van KPN en Hi krijgen vanaf 3 december nog meer voordelen als zij meerdere producten afnemen. KPN en Hi maken het namelijk mogelijk voor klanten op hetzelfde adres om onderling MB’s te delen op hun smartphone.

Klanten krijgen al enige tijd extra voordelen als zij meerdere producten combineren. Bijvoorbeeld: gratis dubbele MB’s, belminuten en sms’jes, gratis extra tv-zenders en films én gratis bellen binnen het gezin. Welke voordelen de klant krijgt, hangt af van het aantal producten dat de klant heeft.

Door de komst van 4G neemt het internetgebruik toe, zoals het online bekijken van video’s. Hiervoor zijn voldoende MB’s en snel internet een must. Wanneer de databundel van de klant op is vóór het einde van de maand, wordt online video’s kijken lastig.

MB’s delen biedt hiervoor een oplossing. Als gezinsleden of huisgenoten op hetzelfde adres MB’s over hebben, kunnen ze deze met elkaar delen. Iedereen houdt zijn eigen abonnement met databundel. Via de MijnKPN of Mijn Hi app kunnen zij eenvoudig MB’s aan elkaar verzenden. Zo kan bijvoorbeeld een moeder MB’s geven aan haar dochter omdat zij er altijd teveel heeft en haar dochter graag online video’s kijkt op haar smartphone.

//Einde bericht

Bron: KPN

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu




EZPress® is niet aansprakelijk voor de juistheid van de inhoud.
De verantwoordelijkheid daarvan ligt uitsluitend bij de aanbieder.
© EZPress® News Distribution BV - Alle rechten voorbehouden. Een onderneming van Larus Holding BV.
Onze Partners: